Esma sonuçtan hiç memnun değil

Saç Dökülmesini Artıran Ürünler

Saç Dökülmesini Artıran Ürünler
07 Kasım 2024 20:21

Urban saç dökülme karşıtı şampuan ve Argan serisi, kafamda saç bırakmadı. Maskesi, şampuanı ve saç kremini yıpranmış saçlarıma iyi gelsin diye aldım. Şu an yıpranmış saçlarımı arıyorum; en azından yıpranmış da olsa saçım vardı. Görselde, ürünleri kullanmaya başladıktan sonra tek bir taramada dökülen saç miktarımı paylaştım. Günde bunun en az 10 katı dökülmem oluyor.

13 Aralık 2024 00:28

Görselde ki ürünler yüzünden saç dökülmesinden artık psikolojim bozuldu ve hala dökülmeye devam ediyor. Her gün avuç içimdeki kadar saçım dökülüyor. Ve yetkililer mevsim değişiklikliği cart curt bir şeyler anlatıp içiniz rahatlasın diye bize gönderin inceleyelim diyorlar.

Ek
08 Kasım 2024 13:35 (Şikayetten 17 saat sonra)
18 Kasım 2024 14:11

Bunu kabul etmiyorum yalnızca benim değil ürünü kullanmaya başlayan ablamın da saçı dökülüyor ve kendisinin saçında hiçbir işlem olmamasına rağmen üstelik benimkinden çok daha fazla dökülüyor. Ayrıca çevremde kullananlara sordum bu sorunu yaşadıktan sonra onların da bu durumla karşılaştıklarını öğrendim. Lütfen gereken yapılsın

19 Kasım 2024 10:47

Merhaba, Bahsettiğimiz üzere ürünün sizde yarattığı etkinin kaynağını araştırmak için Bunun için şikayetinizi isim, soy isim, adres ve telefon bilgilerinizi ile iletmenizi rica edeceğiz. Tarafınıza hızlıca dönüş yapılacaktır. Sevgiler, URBAN Care Ailesi

26 Kasım 2024 07:43

Değerli tüketicimiz, Konu hakkında tarafımıza henüz bir mail ulaşmamıştır. Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için, şikayetinizi iletmenizi rica ederiz. Sevgiler, URBAN Care Ailesi

26 Kasım 2024 23:18

Mail adresine şikayetimi ilettim

Öznur

Benim de saçımın tepe kısmı bayağı bayağı açıldı maalesef :( bir de işin kötüsü büyük boyunu almıştım 2 şişe bitirmem lazım mecburen. Biz bu ürünlere tonla para ödüyoruz. Yazıklar olsun.

Öznur

Argan şampuanı ben de kullanıyorum aynı şekilde saçlarım çok dökülüyor ve beyazlıyor bu şampuan yüzünden. Ense kısmımda da bir sürü sivilce çıkmaya başladı.

Esma

Çok üzgünüm. Ben de aldığıma o kadar pişman oldum ki arkadaşlarım saçlarımın giderek azaldığını gördükçe üzüldüklerini söylüyorlar ciddi anlamda psikolojim bozuldu

Havva sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 09:34
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Güneş
07 Ekim 2023 10:23
Mine sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 22:23