UPS Türkiye Ne Paketi Almaya Geliyor Ne Bilgilendirme Yapıyor

18 Ocak 2023 09:35

Mudo markasından alışverişte bulundum ve 1 tanesini iade edeceğim. UPS kargoyla anlaşmalıymış. Talep formu doldurdum gelip alıyorlarmış. Ne WhatsApp hattından yazım gidiyor ne aramaları açıyorlar hatta sürekli meşgul çalıyor ne de yolladıkları linkte bir güncelleme var. Bir bilgilendirme de yapmıyorlar. Ayıp ya madem iş yapmayacaksınız niye varsınız! Mudo senin de alacağın olsun başka yer kalmadı sanki. Ver bir kod biz götürelim işte kargoya Allah ıslah etsin hepinizi!

18 Ocak 2023 15:14

18.01.2022 tarih 09.00 a randevu oluşturdum UPS kargodan. Ne gelen oldu ne bilgilendirme yapan oldu. Müşteri hizmetlerini aradım zor bela ulaşılıyor zaten defalarca arama ve dakikalarca beklemeden sonra ulaştım. Kız demesin mi bana biz saat bazlı randevu vermiyoruz. E ben nasıl aldım? Sistemsel hatadır o diyor bir de... İnsanı aptal yerine koymaya çalışıyorlar galiba daha internet sayfalarının nasıl olduğundan habersiz bir temsilci, harika... Akşam üzeri bana atılan linke bakayım bir not var mı acaba dedim kendi kendilerine talebimi silmişler "talebiniz bulunmamaktadır" diyor. İyice sinir krizi... Tekrar arayıp zar zor ulaştım bir temsilciye benim 18indeki talebimi paşalar kendi kendilerine 19una almışlar. Ya siz kimsiniz bana sormadan talebimi değiştiriyorsunuz? Bilgilendirme yapıp yarın geleceğiz deseniz incileriniz mi dökülür? Hiçbir bilgilendirme yapılmadan kafanıza göre kimsenin talebini değiştiremezsiniz! İş bilmez Bu nasıl etiksizlik

UPS Kargo İade Alımında Tekrarlanan Gecikme Ve Yanlış Bilgilendirme

Emine
14 Kasım 21:07
Selma sonuçtan çok memnun

Selma
04 Şubat 16:24

Hüsniye
28 Ocak 09:34
Özge sonuçtan hiç memnun değil

UPS Kargo Gecikmesi Ve İstenmeyen İade Sorunu

Özge