Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Valorant Oyununda Haksız Ban Sorunu

Nurullah
03 Aralık 2024 13:53

Spoofer aldım Valorant için. Kurulumunu yaptım, bir şekilde zar zor oyuna giriş yapabiliyorum, evet, ama oyunda maça girdiğimde 10 dakika sonra oyun beni atıyor ve banlıyor. PC'yi sıfır aldım, hiçbir hile veya üçüncü parti dosya yok. Bunun çözülmesini istiyorum. Sipariş verdiğim mailden size destek için yazdım ama cevap da verilmiyor. Bi*************@gmail.com bu mail üzerinden ulaşabilirsiniz.

05 Aralık 2024 12:41

Direk konuya giriyorum 5 gün önce spoofer aldım kurdum çalıştırıp oyuna girebiliyordum ama sonrasında 10 dakika sonra tekrar ban atıyordu bilgisayarı sıfırlamıştım ne hile ne uygulama vardı yanı spoofer düzgün çalışmıyordu bunun üzerine mail attım cevap veren olmadı şikayet varda şikayet oluşturunca bana ulaştılar spoofer disk numaranızı değiştirmiyor size yenı bir uygulama atacağız mail ile bunu da yapın ilk attığımız spoofer yapın düzelecek denildi tamam dedim sıfırladım PC yı yaptım ama bu sefer hiç oyuna girmiyor girince direk atıyor önceden girip 10 dakika sonra atıyordu canlı desteğe ulaştım bir şekilde bana PC sıfırlayın deneyin tekrar olacak denildi tamam dedim yine sıfırladım verdikleri uygulamayı indirdim açmaya çalışıyorum ama hata veriyor uygulama çalışmıyor canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum 7/24 aktif diyorlar ama değil ulaşamadım kısaca uygulama çalışmıyor yardımcıda olmuyorlar 5 gün oldu

08 Aralık 2024 18:11 (Şikayetten 5 gün sonra)

21 Eylül 2023 22:11
UnixCheats Kimse Satın Alma Yapmasın Güvendim Param Boşa Gitti
Danyel sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Spoofer Ürünü Çalışmadı, Destek Yetersiz Kaldı

23 Temmuz 20:04
Mert sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 00:03

03 Haziran 2024 20:54