Umutverir.com İnsani Yardım Vakfı İle İlgili Şüpheli Durum

25 Şubat 2024 20:19

İnsani yardım vakfı altında umut verir.com https/umutverir.com formu doldurarak yardım talebinde bulundum. Formda t. C. Kimlik ve seri numarası () girmemiz gerekiyordu ve bende girdim. Ve o şekilde başvurdum. Biraz şüphelendim ve araştırdım şikayetler gördüm bilgilerimi kullanarak herhangi bir "usulsüzlük" alışveriş çek "senet" işletme GSM tel hatları gibi vs işlemlerinde "rızam" ve "isteğim"dışıdır. Diğer tüm hukuki haklarımı kullanırım. "Benzeri" durumlarda tüm sorumluluk insanı yardım vakfı altında https/ /umutverir.com sorumludur. Kullanıcı hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum

Murat
Murat
01 Nisan 2024 15:51

Yok öyle bir şey

Hanifenur
Hanifenur

Banada aynı şekilde geri dönüş yapıldı garanti olsun diye yazıyorum, üzerime ait herhangi bir (çek, senet vs.) işlemler için herhangi bir onayım yoktur, aksi takdirde bütün sorumluluk umutder vakfına ait, dir

Doğukan
Doğukan