Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bize Yapılan Zulüm

20 Ocak 2024 01:11

Benim oğlum hipospadias ameliyatı geçirdi. İlk operasyon başarısız oldu ve bir sene sonra tekrar ameliyat edildi. Oğlumun idrar yapması zorlaşmıştı. Daha sonradan penisinin farklı yerlerinden idrarın çıktığını fark ettik. Doktorumuz S**** L**** M********'na gittik, o sonda takmaya çalıştı ancak sonda penisinden içeri giremedi. Akşam ameliyata alınarak sonda takılmaya çalışıldı fakat başarılı olunamadı. Eve döndükten sonra çocuğum ağlayarak idrarını yapamıyordu. Bu durum üzerine Çapa'ya götürdüm ve oradaki profesör de sonda takamayınca ameliyat etti. Kamera yardımıyla penisin içine bakıldığında anlaşılamadı ve en sonunda dikişler açılıp bakılınca iki farklı yol olduğu anlaşıldı. Çocuğumun penisi zarar görmüştü. Oğlumu birçok yerde tedavi ettirmeye çalıştık, Medical'e götürdük ama anlayamadılar. Çapa'daki hoca, sağ olsun, ilgilendi ve sorunu çözdü. Biz de CİMER'e şikayet ettik ancak herhangi bir sonuç alamadık. Oğlum bir kez daha ameliyat olacak ve umarım durumu düzelir. İdrar yapmaktan korkuyor ve ağlıyor. Eğer çocuğunuza değer veriyorsanız, sadece iyi bir doktor bulmak yetmiyor; hastanenin de kaliteli olması gerekiyor.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Çocuğuma Yanlış Ve İlgisiz Müdahale Nedeniyle Büyük Hayal Kırıklığı

07 Mayıs 2025 15:02
Efnan sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ameliyat Skandalı, Anestezi Doktorunun Saçmalığı!

12 Temmuz 2024 16:02

07 Temmuz 2023 10:41