Ümit Yaşlı Bakım ve Huzurevi Bıktık Artık Lütfen İlgilenin,  Yapamıyorlarsa Bıraksınlar

29 Mart 2023 14:16

Ben ümit bakım evin 'de kalıyorum. Burda bir sürü usulsüzlük var. Örneğin : hasta bez paralarını alıyorlar en ucuz bez alıp hastaya da günde 3 kez bağlanıyor. Bakımız kötü, yemekler kötü. Çamaşırlarımız çok kötü yıkanıyor hep yıpratılmış. Şahsen benim bir sürü eşyam kayboldu. Sahibine yazdım gördü ve ilgilenmedi. Denetim geleceğin de tutuşuyorlar ama gidince aynı. Ben burda ki hastalara çok üzülüyorum. Bakım evi değil burası. Tüm personel şikayetçi, bizler de şikayetçiyiz.

Mert

Lütfen sahte hesaplarla kurumumuzu zan altına bırakmayın açıkça kimliğinizi belirtiniz bir an önce bu asılsız iddialarınızla alakalı sizden geri dönüş bekliyoruz hukuki süreç başlayacağız

Mert

Kurumumuz hakkında ki şikayetiniz dikkate alınmıştır iletişim bilgilerini yazarsanız sizinle iletişime geçip Yardımcı olmak istiyoruz kurumunuzda kalan Hatice adında bir yaşlımız yoktur lütfen açıkça kimliğinizi söyleyin yalan konuşmayın kurumuz hakkında bu asılsız idanıza devam ederseniz hukuki süreç başlatacağız