Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Ümit Usta Ü*** Usta Şikayet Sipariş Hakkında Yapılmayanlar

30 Mart 2024 22:46

Merhabalar, Ü*** Ü****'a yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum; yakın çevremden de benzer şikayetleri birkaç kez duydum. 30.03.2024 tarihinde akşam saatlerinde yemek ve içmek için bir mekana gittik. Sigara kullanmadığımız için dış mekanda oturmayı tercih ettik, ancak içeriye geçmek zorunda kaldık. Yaklaşık 20 ila 25 dakika sipariş verebilmek için bekledik. Bu süre zarfında, bizden sonra gelen müşterilerin siparişleri alındı ve neredeyse yemeklerini bitirdiler. Halbuki biz hâlâ sipariş vermek için bekliyorduk. Hizmet sektöründe çalıştığım için, mekanın kalabalık olabileceğini ve personelin yetişemeyebileceğini düşündüm. Kasadaki görevli, üç kez garsonu uyardı ancak hiçbir ilgi gösterilmedi. Sonunda kendim garsonu çağırmak zorunda kaldım, yine ilgilenen olmadı. En son kasadaki görevli, masamızı işaret ederek 'Abiler bekliyor.' dedi. Garson ise umursamaz bir tavırla 'Bekleyecekler, yapacak bir şey yok.' gibi bir cümle kullandı ve sonunda sipariş almaya geldi. Durumu izah etmeye çalıştığımda ise 'Kusura bakmayın, biraz beklettik.' şeklinde bir yanıt aldım. Siparişi vermeyip iptal ettim. Kasadaki görevliye durumu anlatmaya çalışırken, o da kendi çalışma arkadaşlarını savunmaya başladı. Bunun üzerine 'Ben sizden özür dilerim, buraya gelip para harcamaya kalktık.' diyerek tepkimi dile getirdim. Bu şekilde insanlara davranmak hiç kimseye yakışmaz. İnsanlar oraya hizmet satın almaya geliyorlar, ancak karşılaştıkları muamele kabul edilemez. Siz ise müşterileri tersleyerek 'Biz doyduk.' diyorsunuz. Bu tutum gerçekten hoş değil.

Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Restoranda Sipariş Gecikmesi Ve Garsonun Saygısız Davranışı

08 Ağustos 15:51

Beef & Chicken Saygısız Müşteri Temsilcisi Ve Gelmeyen Sipariş

16 Şubat 2024 13:52

Ciğerci Apo İşletme Sahibi Tutumu, Sipariş Sıkıntısı

Ayşegül
20 Mart 2024 01:28
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Mis Kebap (Sivas) Garson Kabalığı Ve Saygısızlığı

12 Ağustos 2024 17:31
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyonlu Masamız Defalarca Boşalmasına Rağmen Bizi Almadılar

18 Temmuz 23:41