14 Aralık 2024 19:55

Utts sistemine giriş yapılamıyor. Defalarca çağrı merkezini aramama rağmen hiçbir şekilde telefona cevap verilmiyor, destek adresine mail de gönderdim dönüş yapan olmadı. E-posta ve şifremi doğru yazmama rağmen giriş sayfasının sağ tarafında ''kullanıcı giriş yapamıyor uyarısı'' veriyor. Sorunumun giderilmesi için yardımcı olunmasını istiyorum

Burhan

Dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler.

Serdar

Merhaba çağrı merkezini aradım 40-45 dakika sonra ancak cevap verdiler, kayıt oluşturdular ertesi gün 0850 209 88 87 den dönüş yaptılar, sistemde hotmail ile açılan kullanıcı adlarında sorun varmış Gmail adresimi istediler güncelleme yaptılar sorun düzeldi giriş yapılabiliyor şu anda

Burhan

Bu sorunu ben de yaşıyorum. Sorunu çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Bilgi verirseniz sevinirim. Giriş yapamıyorum kaydınız yok diyor, yeniden kayıt yapıyım diyorum kaydınız var diyor, şifre yenileyim diyorum kayıt yok diyor garip bir durum içerisindeyim.

Serdar

Maalesef sorun devam ediyor, aynı sorunu başka bir arkadaşım daha yaşıyor, sorun çözülürse size de bilgi vereyim

Peri sonuçtan çok memnun

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi | Utts Onay Kodu Sorunu Ve İletişim Eksikliği

"İlk görüştüğüm müşteri temsilcisi açıklama bölümünde ürün kod hatası olduğunu ve paramı geri iade edip haklarımı kayıp edeceğimi söylemişti. Şikayet formunu oluşturdum ve yaşananları anlattım. Çok teşekkür ederim mağdur olmadan hallettik. İnşallah yarın istasyona chip takmaya gittiğimde de sorun yaşanmaz🙏 Teşekkür ederim Geç oldu ama güç olmadı tabi burda bizim de hatamız var son güne bıraktık 😌🙏🏻 İyi çalışmalar sağ olun."