Sevda sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 19:56

Ülker markasından baton çikolata aldım ve açıp yarısını yemek istedim; ancak rengi değişik çıktı. Ülker gibi bir markaya hiç yakışmadı. Gerçekten çok şaşkınlık içerisindeyim. Aldığım ürünü iade etsem büyük ihtimalle ilgilenmezler, o yüzden uğraşmak istemedim. Ancak gereğinin yapılması lazım bence.

21 Ocak 2024 00:27

Bundan birkaç gün önce aldığım çikolatanın bozuk olduğunu belirterek şikayette bulundum benimle iletişime geçildiğinde ürün elimde olmayıp çöpe attığım için herhangi bir işlem olmadığını söylediler bozuk bir ürünü muhafaza edecek değilim tabii ki, üst üste çok defa sorun çıkmaya başladı aldığım Ülker ürünlerinde resmen paramız çöpe gidiyor çok yazık bir daha Ülker gibi bir firmadan alışveriş falan yapmayacağım.

Ek
18 Ocak 2024 10:33 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz ile irtibata geçildi. Bildirimiyle ilgili bilgi verildi. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

21 Ocak 2024 00:20

Geri dönüş yapıldı fakat ürün elimde olmadığı için herhangi bir şikayet oluşmadığını söylediniz bozuk bir ürünü muhafaza edecek bir durumum yok tabii ki çöpe atacağım böyle bir firma şikayeti nasıl ciddiye almaz inanılır gibi değil

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Rengi Değişmiş Çikolata Sorunu

"Teşekkür ederim"
Rümeysa sonuçtan çok memnun

Rümeysa
24 Ağustos 2024 14:00
"Teşekkürler sorun çözüldü çok ilgiliydiler"
Ülker Çikolata Bitter Bozuk Çıktı
Ülker Çikolata Bitter Bozuk Çıktı