Sürücü Adaylarının Mağduriyeti: Ovacık Parkuru Kaldırıldı

Özlem
19 Aralık 2024 10:49

6.09.2024 tarihinde özel başkent sürücü kursu (Etlik şubesi) b sınıfı ehliyet almak için başvuruda bulundum. Teorik sınavımdan 22.10.2024 tarihinde yapıldı ve sonuç başaralı olarak direksiyon sınava hak kazındım. Sürücü kurusun zorunlu direksiyon eğitimlerimi Ovacık aday sürücü eğitim parkurunun tamamladım. Direksiyon sınav tarihimi beklerken, ukome kararı ile Ovacık parkurunun kaldırılması kararı ile sınav ve eğitimlerin iptal edildiği sürücü kurusu tarafından bildirildi. Kararın alınması beni ve diğer bir çok sürücü adayını mağdur etmiştir. Ankara Keçiören ilçesinde bulunan bir çok sürücü kurusu ve öğrencisi eğitim ve sınav hakkı elinden alınmıştır. Ne yazık kı bu kararı alan kurul ya da komisyonlar her bir altyapı ya da farklı bir parkur hazırlamadan mevcut Ovacık aday sürücü parkurunu kaldırarak hem biz aday sürücüleri hem de sürücü kurslarını mağdur etmiştir. Bu kararın yeni parkur hazırlana kadar mevcut Ovacık parkuru ile devam edilmesi gerekmektedir. Bu kararı alan kurum ya da kişilerden sınav hakkımı elimden aldıkları için şikayetçiyim

profile profile

Keçiören'de Direksiyon Sınavı Mağduriyeti: Parkur Belirsizliği