Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Uber'de Muhatap Bulamamak

Ozan
04 Ekim 2023 01:03

Bir süredir Uber kullanıyorum ve her binişimin sonunda mutlaka bir sorunla karşılaşıyorum. Uber bana kampanya kodu gönderiyor, promosyonum var sanıyorum ve şartlarım uygun olmasına rağmen promosyon uygulanmıyor (mcsilvercard30 indirimi). Sonra neyse düzeltirler diyorum şikayet yazmak için saatlerce uğraşıyorum (mobil ve web sitesi ulaşılmamak üzere tasarlanmış) cevap bekliyorum. İşim bitiyor geri dönüş için taksiye biniyorum, taksi 194 TL tutuyor. Gözümün önünde taksici 200 TL yazıyor, neyse bahşiş olsun diyorum iniyorum bir bakıyorum 230 TL ücret kesilmiş, şikayet ediyorum. Bir süre sonra cevap geliyor. Ücret doğru hesaplanmış diye. Mesafe kendi sistemlerinde yazıyor 12,66 km (km ücreti 13.75) e açılış ücreti 19,17 =194 TL ama bana ücret doğru sıkıntı yok diye cevap veriyorlar. Uber'in Türkiye'de bir muhatabı yok, başınıza ne gelirse kısmet diyeceksiniz. Bu hataların düzeltilmesinden sonra üyeliğimi kesinlikle sileceğim.

Sinem
19 Aralık 2024 11:37
Uber Promosyonu: Gizli Ücretler Ve Yanıltıcı İndirimler

Aysel
20 Nisan 2025 21:34
Salih sonuçtan memnun

Salih
15 Şubat 2025 19:10
"İlk başta duvar gibi sesiz olan Uber e şikayetimi pek çok yerden devam ettim ısrarım sonucu düzeltme yapıldı bence herkes dikkat etmeli sistemde açık var kötü niyetli taksiciler haksız kazanç için bunu kullanıyor"

Uber'de Fiyat Artışı Ve İletişim Sorunları Hayal Kırıklığı Yarattı

Sercan