TVS Raider 125: İlk Kilometrede Hayal Kırıklığı

Bekir
25 Ekim 2024 10:1015.979

TVS Raider 125 2024 model 0 km motosikleti bayiden satın aldım. Eve giderken, daha 3. kilometrede ekran hız göstergesi bozuldu. Ardından arıza ışığı yanmaya başladı ve şu anda kilometre bile saymıyor, ben sayıyorum. Bayiye tekrar götürdüm, ancak parça sipariş edildiği söylendi. Ne ortada parça var ne de başka bir şey; parça gelmiyor. 1 ay oldu, parça hala gelmedi. Osmaniye Kadirli Yüksekler bayisi ve yetkili servisi ilgilenmiyor. TVS, doğru düzgün bir marka değil; pişmanlıktır.

25 Ekim 2024 14:10 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizlerle irtibata geçecektir. Sistem üzerinde nTXKwWsBB numarasıyla kaydınız oluşturulmuştur. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye'nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz mesai saatleri (Hafta içi 08.00 - 17.30) içerisinde sizlerin hizmetindedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Snr
Snr
22 Ocak 2025 13:43

Arkadaşım mağduriyetini anlıyorum ve bir an evvel çözülmesini dilerim ancak tvs marka ve motor kalitesi olarak asla pişmanlık değildir bende de var ve çok memnunum. Fakat servis yedek parça konusunda uma ilgisiz ve tvs de bu konuda bir çözüm üretmiyor.

Nihat
Nihat
5 Ocak 2025 02:48

Tvs raiderimin ayak müşürüsu kırıldı ve iptal etmek istiyorum olmuyor servis diyor iptal olmuyor her yöntemi denediler olmadı adamlar dedi ancak yeni sıfır ayak müşürü lazım fabrikadan isteyeceğiz adamlar her gün yarın yarın diyor kimse yardımcı olmuyor tvs Raider parça sorunum var motorum marş almıyor ulaşırsanız çok memnum olurum.

Sıfır Alınan TVS Raider 125'te Bitmeyen Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

Yunusemre
Yunusemre
TVS Motor
1 Eylül 2025 20:173.915

2024 yılının 12. Ayında sıfır olarak aldığım tvs Raider 125 model motosikletim şu anda 4800 km’de ve aktif olarak fazla ...

Tümünü Gör
Tvs Motor Bayisi Suçunu Kabul Etmiyor!

Tvs Motor BayisiSuçunu Kabul Etmiyor!

Umut
Tvs Bayisi Mağduruz

Tvs Bayisi Mağduruz

Umut
Tvs Motor Marş Ve Ekran Sorunu!

Tvs Motor Marş VeEkran Sorunu!

Tvs Raider Motordan Ses Geliyor

Tvs Raider MotordanSes Geliyor