Barış sonuçtan hiç memnun değil

Tvs Motor Tvs Apache 200 Marş Sorunu Ve İlgisiz Servis

25 Mart 2023 15:02

2 gün önce tvs apache 200 aldım. Alır almaz stop etme sorunu başladı. Motor 10-15 marşta zor çalışıyor. Bu motorları toplayanlar neden bir teste tabi tutmuyor, hadi tutmadı diyelim, motoru yetkili servise götürdüm. Pazartesi fabrikaya bir sorarız aynı sorunla karşılaşan var mı diye diyorlar. Bir bakmaya sorun bulmaya halleri yok. Motor hakkında en ufak fikirleri bile yok. Kaldı ki bu forumda aynı sorunla karşılaşan onlarca insan var neden malının arkasında durupta yedek stok bulundurmuyorsun servislerinde neden bir arıza test cihazın yok. Sıfır onlarca motor aldım böyle bir sorumsuzluk ilgisizlik görmedim. Bir daha asla

27 Mart 2023 09:01 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Nisan 2023 17:33

Parça parça dediler 1 haftada parça geldi motor yine çalışmıyor, sıfır motor rekteve yapılan motor gibi paramparça oldu ama ne çözüm var ne muhatap var, bir daha asla

Yorumlar (10)

İsa
İsa

Kardeşim son durum ne bnimkide böyle yapıp çalışıyor servis ya da fabrika bir şey yaptımı

Bende de aynı sıkıntı vardı bugüne kadar ön far için manuel anahtar taktım akü tam şarj edemiyor dedi elektrikçi taktırdım anahtarı ışık sürekli açık far çok ısınıyordu zaten şu anda hiçbir problem yok tek marşta çalışıyor

Deniz
Deniz

Ben 2022 son ayı aldım benimde motor sizinki gibi servise gittim aküden dendi 2 aydır akü gelecek bekliyorum sizin sorun çözüldü mü peki neyden yapıyormuş

Barış

Marş motoru ve ısı sensörü arızalıymış usta

Yusuf
Yusuf

Reis aynı motor bende de var aynı sorunu bende yaşıyorum yetkili serviste aküsünü değiştirdim bujisini değiştirdim yine aynı sorun devam ediyor siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Barış

Dostum önce tsp sensörünu değiştirdiler olmadı, sonra marş motoru ve hararet sensörü değişti sorun düzeldi. Aküyle hiçbir alakası yok sorunun

Tarık
Tarık

Üstad aynı problem bende de mevcut sorunu çözebildin mi?

Barış

Kim çözecek kardeşim, tamirinden anlayan yok muhatap yok, hep birlikte birleşip Tüketici Hakları'na başvuralım

Yakup
Yakup

Reis akü zayıf motoru çevirmiyor gücü yetmiyor videonu izledim

Barış

Aküyle alakası yok usta, sıfır akü taktik yine aynı böyle

Alp sonuçtan memnun değil

Sıfır Kilometre Motosiklette Süregelen Garip Ses Sorunu Ve Yetersiz Yetkili Servis Desteği

19 Haziran 2025 16:48

Tvs Motor Gösterge Paneline Su Girdi