Tvs Motor Apachi Rtr 200 Aldığım İçin Pişmanım

10 Temmuz 2023 14:20

Tvs motor pişmanlıktır. 2023 Nisan sonunda Tvs apachi rtr 200 motorsiklet aldım. 1 ay kullandım motoru alırken de herhangi bir mağduriyet yaşamayın diye hem bayi hem servis olan bir yerden almayı tercih ettim. Motoru aldım 1 ay sonra benden kaynaklı olmayan nedenlerden dolayı kazaya karıştım. Her şeyim tam ve haklı olmama rağmen servis yüzünden sigortadan yararlanamadım. Bahaneleri sigortadan kazalı olarak gelen araçlara bakamadıklarını söylediler. O an beynimden kaynar sular döküldü. Motor ortada kaldı motor o an gözüme Azrail kesildi. Motoru yakmayı bile düşündüm. Sonra neyse dedik paralı yaptıralım dedik. Karşı tarafla anlaştık servise ücretli yaptıracağımı söyledim. Servise bıraktım 1 ay olmasına rağmen ne arayan var ne soran var. Arıyorum açmıyorlar. Yanlarına gidiyorum parça bekliyoruz diyorlar. Yedek parçasında sıkıntı çektiğiniz ürünü neden piyasaya sürüyorsunuz ve iddia ediyorsunuz ki Türkiye'nin 1 numaralı motorsiklet uzmanıyız diye bu kadar sorumsuzluklar varken nasıl başarıyorsunuz 1 numara olmayı. Tvs motor aldığım için pişmanın.

10 Temmuz 2023 16:45 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ümit sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2023 00:50