Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Km Yi Fazla Yazdı

28 Mayıs 2024 21:19

Arabamı 2007'de sıfır kilometre aldım ve hala şu ana kadar elimde. 1 hafta önce satmaya geldim, alıcı taraf kilometre sorgulama yaptı. 130 bin kilometre göründü fakat benim aracım 48.700 kilometrede. Tüvtürk sayacı yazarken, 2012 ya da 2014 yılında sayacı yanlış ve fazla yazmış. Şu anda Tüvtürk'e başvuru yaptım, aradan 10 yıl geçmiş olduğu için bir şey yapamayacaklarını söylediler. Arabayı aldığım bayiye götürdüm, inceleme yapıldı. Orijinal sayaçtır, kilometrede oynama yoktur belgesi verdiler. Buna rağmen Tüvtürk kilometre düzeltme yapmadı.

29 Mayıs 2024 11:10 (Şikayetten 13 saat sonra)
29 Mayıs 2024 14:29

Aradıkları saatte araba kullandığımdan dolayı cevap veremedim saat 14 te onlarla tekrar iletişime geçtim. Saat 14.30 da Hatay Antakya Tüvtürk araç muayene istasyonunda beklemekteyim yetkililerle tekrar görüştüm ve aynı şeyi tekrar söylediler aradan uzun zaman geçmiş olduğundan dolayı bir şey yapamayacaklarını söylediler. Şu anda aracımla istasyonda hala beklemedeyim

29 Mayıs 2024 15:12

Şu saate kadar Hatay Antakya Tüvtürk araç muayene istasyonunda bekliyorum ne merkezden arayan soran var ne de burda bir çözüm var oysaki dünkü görüşmede elinizdeki belgenizle aracınızla araç muayene istasyonuna tekrar gelin demişlerdi şu an itibariyle 1 buçuk saattir bekliyoruz bir çözüm üretmediler söyledikleri tek şey bir şey yapamayız aradan uzun süre geçmiş sanki memur benim aracı biz muayene ettik

Tüvtürk Araç Kilometre Kaydındaki Hata Mağduriyeti

27 Şubat 2025 13:15