Muayene İstasyonunda Akü Problemi ve İptal Edilen Randevu

08 Ekim 2024 23:37

Merhaba, İstanbul Dudullu muayene istasyonunda 08.10.2024 saat 14:30'da muayene randevusu aldım. İstasyondan sıra numaramı aldım ve sıramı bekledim. 34BYZ074 plakalı aracıma sıra numaram yandı ve işlemler başladı.
İşlemler devam ederken aracımın kontrol edilmesi gereken tüm noktaları kontrol edildi ve alt takım kontrolü için aracımı çalışır vaziyetten durdurdular. Bu sürede aracımın farları, dörtlü ışıkları ve ses sistemi çalışır vaziyette 10-15 dakika boyunca kaldı. Daha sonra bu durumdan dolayı aracımın aküsü bitmiş ve çalışmadı. Aracıma takviye yaparak çalıştırdık ve son işlem olarak far kontrolü yapılıyordu. Bir beyaz gömlekli arkadaş gelip aracı dışarı almamı ve daha sonra tekrar muayene randevusu almam gerektiğini söyledi.
Bu durumdan şikayetçiyim çünkü aracımın aküsü sizin ihmalkarlığınızdan dolayı bitti. Aracımın kusuru akü ise ağır kusur yazıp muayene tekrarı olarak evrak vermesi gerektiğini söyledim. Bana, aracında kusur yok, kusur veremem, araç çalışmadığı için muayeneyi iptal ettiğini söyleyerek zamanımı harcadı. Çalışan arkadaşlardan şikayetçiyim. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

09 Ekim 2024 14:45 (Şikayetten 15 saat sonra)

Hamit sonuçtan memnun değil

08 Temmuz 2023 16:03
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Muayene Sürecinde Hatalı Kusur Tespiti Ve Mağduriyet

04 Haziran 20:39

Muhammet
20 Ekim 2023 21:47

14 Aralık 2023 20:04
Engin sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Dudullu İstasyonu'nda Personel Sorunu

05 Mart 20:18