Mersin Erdemli Tüvtürk Araç Lastik Jant Uyum Sorunu

Mersin Erdemli Tüvtürk Araç Lastik Jant Uyum Sorunu
Kaan
22 Ağustos 2024 17:226.350

Merhabalar, 22.08.2024 tarihinde Erdemli Mersin Erdemli Tüvtürk'te aracı muayeneye bıraktık. 2017 model Honda Civic araçta jant lastik uyum hatası nedeniyle ağır kusur yazıldı. Bu araç 3 yıldır bende ve önceki muayeneden de aynı şekilde hatasız geçti. Depremzede olarak Mersin'e yerleştik, kimseyi bilmeyiz tanımayız. Şimdi lastik jantları değiştirin diyorsunuz. Neden önceden hatasız verdiniz? Üstüne aracı orada klima açık, müzik açık, farlar açık bıraktınız, aküsü de bitti, rezil olduk. Kimse yardım bile etmedi. Üstüne 3 bin TL akü aldık. Sizce bu hak mı? Değil. Bütün yetkili birimlere şikayette bulunacağım.

23 Ağustos 2024 13:25 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Müşterimizin şikayeti ile ilgili; Müşterimizin iletmiş olduğu telefon numarasından geri dönüş yapılmış olup, sonuçlandığında bilgilendirme yapılacaktır. Her türlü soru ve sorununuzu, Çağrı Merkezimiz ve internet sitemiz aracılığı ile yanıtlamaya hazır olduğumuzu belirtir, güvenli yolculuklar dileriz. Saygılarımızla, TÜVTÜRK

Tüvtürk Muayene İstasyonunda Karşılaşılan Hatalı Uygulama Ve Müşteri Mağduriyeti

Murat

26.11.2024 günü saat 08.00 randevusu olarak Mersin Erdemli Tüvtürk muayene istasyonuna gittim. 1. perondan 4 veya 5. ara...

Tüvtürk İlgisiz Ve Sert Çalışanlarımızla İlgilenin

Canan

Tüvtürk Mersin Erdemli'de aracımın muayenesi yapıldı. Orada çalışan personelle aramızda bir anlaşmazlık yaşandı. Bilerek...

Tümünü Gör
Tüvtürk Muayene Şikayeti, Geçmesi Gereken Araç Geçmedi

Tüvtürk MuayeneŞikayeti, Geçmesi Gereken Araç Geçmedi

Samet
Tüvtürk Araç Muayene Şikayeti!

Tüvtürk Araç MuayeneŞikayeti!

Erol
Tüvtürk Araç Muayenesi İçin Randevu Alamıyorum!

Tüvtürk AraçMuayenesi İçin Randevu Alamıyorum!

Tüvtürk Muayene Sonucu Devlet Sırrı Mı?

Tüvtürk MuayeneSonucu Devlet Sırrı Mı?

Fatih
Tüvtürk Muayene Adil Değil!

Tüvtürk Muayene AdilDeğil!

Serdar
Tüvtürk Param İade Edilsin!

Tüvtürk Param İadeEdilsin!

Yaşar