TAPDK (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu) Tütün Ürünlerinin Bandrollerinde Değişiklik Yapılması Önerisi

16 Ekim 2023 22:093.153

Özellikle tütün ürünlerinin üzerinde bulunan bandrollerde bayrağımızın simgesi olan ay ve yıldız var. Her olası durumda bu paketler yerlerde veya çöpe gitmekte. Yetkililere buradan sesleniyorum, milli değerlerimize saygı duyduğunuzdan eminim. Sanırım gözden kaçan bir durum. Bunun yerine önerim Türk malı veya kısaltılmışı T.M. olabilir. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

9 Nisan 2024 00:56

İletişim numarasını arayıp şikayetimi iletmeme rağmen hala firmadan dönüş yapan olmadı maalesef

İstanbul Gümrük Müdürlüğü'nde 20 Gündür Bekleyen Sipariş

Ömer
23 Ağustos 2024 14:35657

Temu'dan sipariş verdim. Ürün 6 günde 13.000 km'den geldi. Bizim ülkeye 20 gündür gümrükte duruyor. İstanbul gümrük müdü...

Tütün Ve Alkol Dairesi Başkanlığı (TADB) Kent D Range Blue Paketinden Ne Olduğu Belli Olmayan Nesne Çıkması

Sencer
20 Haziran 2024 13:304.047

86840672 seri numaralı paketinden çıkan sigaranın haline bakın resmen kütük konulmuş. Bu kadar mı özensiz dikkatsiz olun...