Tütün Ve Alkol Dairesi Başkanlığı (TADB) Kent D Range Blue Paketinden Ne Olduğu Belli Olmayan Nesne Çıkması

20 Haziran 2024 13:30

86840672 seri numaralı paketinden çıkan sigaranın haline bakın resmen kütük konulmuş. Bu kadar mı özensiz dikkatsiz olunur.
Başka bir markaya geçmek için gerekli bir neden diye düşünüyorum. Lütfen kalite kontrollerinizi birazcık olsun denetleyin. Size bu görüntüyü gönderiyorum. Gerekli incelemeyi yaparsanız sevinirim.

Tütün Ve Alkol Dairesi Başkanlığı Yasal Olmadığı Halde Bilgi Verilmeden K. Kartından Komisyon Kesilmesi

02 Eylül 2024 17:41

02 Mart 2024 16:39