Tutku Karaca Türban Makyaj Randevu Günü Yaşanan Sorunlar

26 Ağustos 2024 12:29

Adım Meryem T*****. 15 Temmuz günü saat 15.00'e kınam için kendisine çok güvenerek randevu almıştım. En son gelini bendim. Çok stresli bir gündü benim için zaten ama kuaförde sorun yaşayacağımı hiç düşünmemiştim, T**** hanıma güvenmiştim çünkü. Ama o gün gittiğimde kendisinin orada olmadığını çalışanından öğrendim. O kadar şaşırdım ki. Ama o an yapacak bir şeyim yoktu. Bu her ne olursa olsun kabul edilebilecek bir durum değildi. Öncesinden haber verilmeliydi bu durum bana. Benim güvendiğim kişi kendisi idi çünkü. Sonrasında, yanımıza kimse kabul edilmedi zaten her şeyi profesyonelce yapıyoruz diye.

26 Ağustos 2024 12:09

Ama maalesef bu konuda da hayal kırıklığı yaşadım. 18.00 de hazır olmam gerekirken 18.30 da ancak hazırdım. Hem de içime sinmeyen bir türban tasarımı ile. Düğünüm 19.00 idi ve benim salona mesafem tam yarım saatti. Ve öncesinde imam nikahım vardı. Bozduramadım. Ki tercih ettirildiğim türban modeli de süreyi kısaltacak kolaylıkta idi. O sebeple yönlendirildiğimi düşünüyorum. Merak edenler için hayal tülle drapeli önü kapalı model istiyorken önü açık modele ikna edildim. Hadi bu şekilde yaptınız arkasını doldurun modelin. Gelinliğimin üzerinde kafam küçücük kaldı. Benim gelinliğime gitmeyecek bir modeldi. Ben anlayamadım ve stresli idim o gün ve yanımda kimse yoktu yönlendirecek. Ama işletmeniz her konuda iyi olduğunu iddia ediyordu. Böyle bir hata bu iddialar için çok komikti. Kınamdan nefret ettim kendi kınamdan. Bir kere yaşanacak o günden. Gerginliğimi herkes anladı. Doğru düzgün fotoğraf bile çekinmedim. O kadar iğrendim o günden. En güzel günüm mahvoldu. Tutku hanımın kendisine yazdığımda durumu, yaşattığı durumu onaracak bir şeyler yapmak yerine durumu kurtaracak birkaç bir şey söylemeye çalıştı. Yaptıklarının arkasında durup yanlışlarını düzeltmeye çalışan bir işletme değil. Bilakis şikayetlerle dalga geçtiğini görünce Instagram'dan Tutku hanımın, aradan bir ay geçmesine rağmen yazdım. Çünkü o şikayet edilen durumları ben de yaşadım. Bu yaşatılan durumları düzeltmelisiniz Tutku hanım. O günden o kadar nefret ettim ki toparlanıp ancak yazabiliyorum. Ve bir de şikayetlerle dalga geçtiğinizi görünce yazmayı kendime bir borç bildim.

Meryem
Meryem
26 Ağustos 2024 12:10

Yazının devamı

Tutku
Tutku

Meryem Hanım öyle şeyler yazmışsınız ki inanın şaşırıyoruz. Sizinle aylar öncesi kararlaştırılan modelden son dakika vazgeçip hazırlık anında örtü değişimi yaptırırsanız tabii ki geç çıkarsınız ve yarım saat geç çıkmanız da mucize daha da geç çıkabilirdiniz... Çünkü sebebi biz değiliz. Değerli çalışma arkadaşım Tuğba yaptığınız bu yorum üzerine yaşananları yanlış aktardığınızı size zorla örtü yapmadığını sabırla siz son dakika ne derseniz onu yaptığını size yazdı ama siz mesajlarını açmadınız bile sanırım mahcubiyet yaşadınız sonradan. Ben kimse ile dalga geçmiyorum haddim değil... Size geçiştirici bir şeyler de yazmadım olanı yazdım son dakika örtü modelinizi değiştirmek sizin kendi özgür iradeniz biz o değişimi kabul etmeye de bilirdik:) fakat işte biz fazla müsamaha bizi zora sokuyor. Ama şunu bilin çalışanım ve ben sizlere hakkımızı helal etmiyoruz. Allah kuru iftiradan korusun. Bizi bilen de bilir. Sevgiler ❤️

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Tutku Karaca Türban Makyaj Özel Günlerde Beklenmedik Sorunlar

22 Eylül 2024 02:28

Gelin Makyajım Başkasına Yaptırıldı Saçım İçin Bekletildim Ve Stüdyodan Geç Çıkarıldım

30 Haziran 2025 17:04