Turkticaret.net Sunucu Hatası

18 Eylül 2023 19:152.341
Eyüp'ün Teşekkür Mesajı
Teknik ekibe defalarca yazmama rağmen aksiyon almadı, sorun yok dedi. Sonunda şikayet üzerine şirket müşteri temsilcisi aradı ve temsilcisine benim önerimi uygulamalarını önerdim ve tadaa sorun çözüldü. Müşteri temsilcisi arkadaşa özellikle teşekkür ederim. Şikayetvar'a da teşekkürler. Zira bu platform olmasa sesimizi duyuramıyoruz. Halbuki müşteriyi dikkatle dinleseler sorun çok daha hızlı sonuçlanacaktı.

Turkticaret.net hosting hizmetindeki sitelerimde iki gündür sayfanın gelmemesi sorunu var, sayfayı refresh edince geliyor. Dolayısıyla hiçbir şey düzgün çalışmıyor. Teknik ekibe defalarca yazdım/aradım, sorun var sizin tarafta diye ama klasik klişe cevaplar bizim tarafta sorun yok diye. İlgisizlik ve baştan savma almış başını gidiyor. Çözüm üretmekten çok uzaklar. Bu arada alan adlarım da aynı yerde, dolayısıyla sorun alan adı sağlayıcısında da olamaz.

Kok dizinde bir dosya oluşturdum ve içine bir metin yazdım. Bu sayede hostingde kullandığım prestashoptan programından bağımsız bir link oldu. Yine aynı hatayı veriyor, önce sayfaya ulaşılamadı hatası veriyor. Sonra sayfa geliyor. Dolayısıyla türkticaret.net sanal sunucusunda sorun var. En kısa sürede başka bir hostinge geçeceğim.

19 Eylül 2023 08:36 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak Destek Uzmanımız tarafından geri dönüş yapılacaktır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, Siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Destek Uzmanı

Eyüp

"Teşekkürler"

1 Destek

Turkticaret.net İle Yaşanan Destek Sorunları

1 Mart 2025 20:502.480

Türk ticaret net adlı şirkette paylaşımlı bir hosting ve domainim var. O hostinge next. Js ile kodladığım projeyi yükley...

Turkticaret.net DNS Değişikliği Sorunu

Turkticaret.netDNS Değişikliği Sorunu