Türkkep Elektronik Posta Gönderim

Türkkep Elektronik Posta Gönderim
Muhammet
04 Temmuz 2024 14:20

v*********************@hs03.kep.tr adlı kullanıcınız tarafından mail adresime erişim sağlanarak farklı zamanlarda e-posta yolu ile kendi hesap sayfasına hesap bilgilerimle alakalı ileti gönderimi sağlanmış olup bu iletiler silinmeden önce şahsım tarafından kayıt edilmiştir. Bununla beraber mail adresimdeki kişisel bilgilerim değiştirilmiş ve kişisel bilgilerim bu mail adresi kullanıcısı veya şirketi tarafından çalınmıştır. Gerekli şekilde yaptırım sağlanmadan ve CİMER siber bölümü ile iletişime geçip kanıtlarla sunmadan önce gerekli geri adım tarafınızca yapılmaz ve kimlik, mail bilgilerim kullanılıp şahsıma bir sorun problem çıkar ise sorumlusu olduğunuzu ve karşılaşacağınız durumları belirtmek isterim.

04 Temmuz 2024 18:02 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli müşterimiz, numaralı hattımızdan detaylı bilgi vermek için aradık ancak telefonunuz otomatik olarak meşgule düşmektedir sizlere ulaşamadık. İyi Günler Dileriz

Bilgim Dışında KEP Hesabı Açılması Ve Kişisel Bilgilerimin Kullanılması

16 Aralık 2024 16:47
Alirıza sonuçtan çok memnun

Alirıza
25 Nisan 2024 13:32
"Kısa süre içinde iletişime geçildi ve sorunum çözüldü. Çağrı merkezi çalışanına kibar ve anlayışlı tavrı için ayrıca teşekkür ederim."
Türkkep İzinsiz Kişisel Veri Kullanma