Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Şoförler Odası Fazladan Alınan Pilaka Basım Ücreti

Müslüm
15 Nisan 2024 11:474.402

Ankara Polatlı Şoförler Odası, plaka basım ücretinin 390 TL olmasına rağmen 110 TL hizmet bedeli adı altında fazla ücret almıştır. Sorulduğunda ise 'Bölgeden bölgeye fiyat değişiklik gösterebilir' denilmiştir. Fazla alınan ücret sadece benden alınsa önemli değil, ancak herkesten alınıyor ve herkes bu durumdan rahatsız. 'İstemiyorsanız bastırmayın' denilerek, insanlar mecburiyetten dolayı basıma yönlendiriliyor. Bu haksızlığa bir son verilmesini ve konunun tarafıma bildirilmesini, ayrıca alınan fazla ücretin tarafıma iadesini talep ediyorum.

26 Nisan 2024 23:06

Ülkenin çivisi çıkmış isteyen istediği yerden zammı ekliyor. Denetim yok.

Plaka Basım Ücretlerindeki Zamlar Esnafı Zorluyor

Cevdet
6 Kasım 2025 20:051.270

5 Kasım 2025 tarihinde İstanbul Şoförler Odası’nda plaka basımı için 850 TL ücret ödedim. Ancak, plaka basım ücretlerine...

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Şoförler Odasında Alınan Fazla Ücret

Ahmet

Erzincan Şoförler Odası'nda ilk tescilde çıkartılan plaka ücreti 195 TL olmasına rağmen ekstradan 105 TL daha ücret alın...