Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 19:50

Türkiye Sigorta 31.03.2022 tarihinde sattığım daireye geçen yıl DASK poliçesi düzenledi. Geçen yıl poliçe iptali için Tüketici heyetinde başvurdum kazandım. Türkiye sigorta kararı Tüketici Mahkemesi'ne götürdü. Orada da haklı bulundum. Tüm bu kararlara rağmen 2023de tekrar benim olmayan aynı daireye DASK düzenlediler. Tekrar tüketici heyetine başvurdum. Heyete başvurduktan birkaç gün sonra Türkiye sigorta söz konusu DASK poliçesini iptal ettirdi. İkametim değiştiği için Tüketici Heyeti başvurumu geri çekmekte geciktim. Dosyam Bilirkişiye geçtiği için başvurumu kabul etmediler. Bilirkişi raporu ile Tüketici Heyeti tekrar beni haklı buldu. Bundan Türkiye Sigorta ne yaptı sizce? İptal ettirdiği DASK poliçesi için “DASK zorunlu sigortadır, poliçesi iptal edilemez.” gerekçesi ile Tüketici Heyeti kararını Tüketici Mahkemesi'ne taşıdı. Şu anda olmayan bir DASK poliçesi için mahkemeye başvurdular. Türkiye Sigorta ve avukatlarını tebrik ediyorum. Bakalım daha kaç yıl daha uğraştıracaklar beni.

25 Ekim 2023 08:43 (Şikayetten 12 saat sonra)
25 Ekim 2023 10:07
01 Kasım 2023 14:08
Hasan
Hasan
01 Kasım 2023 14:14

Çok güzel bilgilendirme yaptınız. Poliçeniz iptal edilmiş diye bilgilendirme yaptınız. Poliçenin iptal edildiğini ben de biliyorum. İptal edilen poliçe ile ilgili bana niye dava açıyorsunuz? Hiçbir açıklama yok. Şirketinizi tekrar tebrik ediyorum.

Erol sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2025 15:21
"Sorunumla ilgilenip çözüme ulaştırdığınız teşekkür ederim."

05 Haziran 2024 21:38

10 Haziran 2024 13:03