Türkiye Hastanesi Perinatoloji Randevusu Değerlendirmesi

15 Ağustos 2024 12:142.907

15 Ağustos 2024 tarihinde 10.30 Perinatoloji bölümü için M***** A**** adında doktora randevu oluşturduk. 10.15 de oradaydık. Fakat doktor biz geldiğimizde dışarı çıktı. Yaklaşık 15 dakika sonra geldi. Biz geldiğimizde kimse olmadığı halde doktor bey aradan randevusuz 2 kişiyi içeri aldı. Biz randevu saatine göre başka işlerimizi planladık. Bunu doktora söylediğimizde bize Biz burada oyalanıyor muyuz gibisinden ters ve yanlış şekilde bir cevap verdi. Biz oraya mutluluk ile gidiyoruz bebeğimizi göreceğiz diye. Doktor rahat bir şekilde bizlere olumsuz cevap veriyor. Sonuçta bizlere bir saat veriliyor ve biz buna uyuyorsak onlarda bize göre kendilerine ayarlamaları gerekmektedir. Bu şekilde başı boşluk veya yanlış cevap olamaz. Acil bu doktor hakkında bir önlem alınmasını rica ediyorum.

20 Eylül 2024 01:32

20 Eylül 2024 gece 00.30 da hastaneye geldik. Acil olarak kadın doğuma geldik. Acil geldiğimiz bir hastanede banko da kimse yok. Yaklaşık 10 dakika bekledik halen kimse yok. Gelen arkadaş ismi Ramis, elinde tabak ile geliyor. Neredesin dediğimiz de 12 saattir çalışıyorum bekleyin diyerek üzerimize yürüyor. Böyle kötü hastane yönetimi olamaz. Belki eşim acil doğuma alınması lazım. Nasıl olur da banko da biri olamaz. Veya etrafında biri olamaz. Bu şekil başı boşluk olamaz. Daha 1 ay önce şikayet etmeme rağmen yine böyle adapsız bir yaklaşım ile hasta veya müşteriyi karşılıyorlar. Burası tam bir derebeylik olmuş. Hasta veya yakınının üstüne yürüyebilecek kadar cesaretliler. Acil çözüm bulun.

Ersin
20 Eylül 2024 01:36

Hiç kimse ne aradı ne sorunu dinledi. Bu kadar sorumsuz bir hastane yönetimi. Hasta haklarını hiçe sayıyor.

Randevu Karmaşası Ve İlgisiz Yaklaşım

2 Kasım 2024 11:493.055

02.11.2024 tarihi için saat 11:30'a Çocuk Doktoru S******* G*****'e kontrol randevumuz vardı. 11:20'de kontrol için geld...

Randevu Karmaşası Ve İlgisiz Yaklaşım

Öne ÇıkanKonular