TSK'ya Malzeme Taşıyan Şirket Nakliye Bedelimi Ödemiyor

14 Mayıs 2024 22:14

01/05/2024 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin doğu ve güneydoğu Anadolu askeri üs bölgelerine askeri malzeme taşıyan Ö***** Lojistik ve Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına Malatya Altay Kışlasından 44 DM 326 plakalı kamyonumla Şırnak/Andaç'a malzeme taşıdım. Toplam nakliye bedeli 30.740,00 TL (otuz bin yedi yüz kırk Türk Lirası) olan bedeli ürünü teslim etmeme rağmen hala alamadım. Malzemeyi nakliye yerindeki subaylardan imza karşılığı ve kontrolü sonucu tam teslim ettiğim halde nakliye bedeli hala tarafıma ödenmemiştir. Şirket sorumlusu olan 0543*******39 telefon numaralı İ****** Ö***** isimli kişi ile defalarca telefon ile ödeme yapılması konusunda iletişim kurduğumuz halde hala ödeme yapılmamıştır. Beni hep oyalamaya çalışmaktadır. Bu kişinin daha sonra dışarıdan öğrendiğim kadarıyla birçok nakliyecinin ücretini ödemediğini öğrenmiş bulunmaktayım. Kandırıldığımı düşünmekteyim ve mağdur edildim. Bu nakliyenin Türk Silahlı Kuvvetlerinin malzemesi olması nedeniyle güvenerek nakliyeyi gerçekleştirdim. Mağduriyetimin giderilmesini ve ücretimin ödenmesini saygılarımla arz ediyorum.
Ö**** Ö****
0533*******58

tskya-malzeme-tasiyan-sirket-nakliye-bedelimi-odemiyor-2.pdf

Jandarma Genel Komutanlığı Torbalı Yazıbaşı Jandarma Karakolu Şikayetimi Dikkate Almadı

26 Şubat 2024 19:20

06 Haziran 2024 11:40