Türk Kızılay Kalıcı Ret Sorunu

22 Temmuz 2023 14:2124.271

24 Temmuz 2023 14:09

Ben seneler önce Kızılay'a defalarca kan verdim, sonra bir kez daha vermeye çalıştığımda kalıcı red olduğu söylendi. Gemlik Devlet Hastanesi'nde enfeksiyon polikliniğinde tüm testleri yaptırdım. Temiz çıktı. Hatta Doktor Hanım geçmişte geçirmediğime dair de özel bir test yaptırıp sonucu verdi. Sonuçlar elimde. Hastalık geçirmemiş olmama rağmen ve şu anda da hasta olmamama rağmen kalıcı red olmam psikolojimi bozdu. Kan veremiyorum. Herhangi bir sorunum yokken bu şekilde damgalanmak hiç hoş değil. Kalıcı reddin kaldırılmasını istiyorum. Elimdeki tahlil sonuçları ile dava yoluna gitmeyi düşünüyorum. Daha önce de yazdım. Buraya aranacağım söylendi aranmadım.

22 Temmuz 2023 16:30 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Türk Kızılay Müşteri Hizmetleri

22 Temmuz 2023 16:34

Sayın Oğuzhan Ş. talebiniz sonuçlandırılmıştır. Konuya ilişkin güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

24 Temmuz 2023 14:06

Sorunum giderilmedi, arandım ve genel merkez sizi arayacak dendi bu kadar. Bu mu sunduğunuz çözüm?

Osman
Osman
24 Temmuz 2023 22:16

Oğuzhan bey merhabalar. Aynı durumu bende yaşıyorum. Reddi kaldırdılar mı? Nasıl bir yol izlediniz?

Türk Kızılay Kalıcı Redden Çıkarılmıyorum

Hasan
7 Temmuz 2023 17:2611.012

"Kızılay'a yardımları için teşekkür ederim"

2 Yorum

Türk Kızılay Kan Reddi

Fevzi
30 Temmuz 2023 01:375.124

Kızılay'a daha önce birçok kez kan vermeme rağmen en son verdiğim kandan sonra red vermişler. Şu an hiçbir şekilde kan v...

1 Destek

Türk Kızılay Kan Bağışı Sonrası Belirsizlik Ve Mağduriyet

Enes
18 Mart 2025 21:1724.875

Kızılay'a kan bağışında bulundum ve bana bir kağıt gönderildi. Tekrar Kızılay'a gidip kan verdim ancak 'bir daha kan bağ...

1 Destek4 Yorum

Tümünü Gör
Türk Kızılay Kan Bağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Türk Kızılay KanBağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Ali
Türk Kızılay Zor Durumdayım Yardımcı Olun

Türk Kızılay ZorDurumdayım Yardımcı Olun

Salih
Türk Kızılay'a Giriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Türk Kızılay'aGiriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Sarenur
Kızılay'ın Kan Tahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Kızılay'ın KanTahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Uğur
Türk Kızılay Geri Dönüş Yapılmadı