12. Kan Bağışı Yaptım Türk Kızılay Madalya Hakkında Bilgi

24 Şubat 2024 17:571.860

Dönüş istiyorum...
Türk Kızılay kan bağış noktalarınıza 12. Kan bağışı yapmama rağmen madalya için aranmadım.

İlgililer tarafından aranmak istiyorum. Normal şartlarda arandığı söylenildi ama beni arayan olmadı.
Bir de madalyalar hakkında bilgi almak istiyorum.

26 Şubat 2024 11:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

26 Şubat 2024 11:48

Sayın Ummet Küçük O. talebiniz sonuçlandırılmıştır. Konuya ilişkin güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Ummet
26 Şubat 2024 12:20

10. Kan veriş tarihim hakkında bilgi almak istediniz. 05.07 2020 tarihinde bağış yapmış bulunmaktayım

Ummet
26 Şubat 2024 12:21

Tarafıma yapılan aramada 10. Bağış sonrası verileceğini belirttiler 10. Kan bağışım 05:07:2020

Türk Kızılay Madalyalarımın Teslim Edilmesini İstiyorum

9 Eylül 2023 11:321.542

Kızılay'a kan bağışı yapıldığında madalya veriliyor. Ben toplamda 25 defa kan verdim. Bununla alakalı kendi sitelerinden...

1 Destek

Türk Kızılay Kan Bağışı Yapanlara Madalya

3 Ağustos 2023 00:141.449

Kızılay'a 12. Bağışımı yaptım. Ancak madalya falan verilmedi, ne arayan oldu ne de soran. Takip eden hiç yok, manevi değ...

Türk Kızılay Zamanında Verilmeyen Ödül!

22 Haziran 2024 15:522.336

"Çok hızlı ve güzel dönüş için teşekkürler"

Bronz Madalya Türk Kızılayı

13 Temmuz 2023 21:471.920

"Bilgilendirme için teşekkürler. Çalışmalarında Türk Kızılayına başarılar diliyorum."

Türk Kızılay Hak Edilmiş Madalyamı Alamadım!

16 Temmuz 2023 12:441.907

Türk Kızılay kan bağışı en son 2023'te olmak üzere toplam 26 kez gönüllü olarak kan verdim. Türk Kızılay’a kan bağışı me...

1 Destek

Tümünü Gör
Türk Kızılay Kan Bağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Türk Kızılay KanBağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Ali
Türk Kızılay Zor Durumdayım Yardımcı Olun

Türk Kızılay ZorDurumdayım Yardımcı Olun

Salih
Türk Kızılay'a Giriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Türk Kızılay'aGiriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Sarenur
Kızılay'ın Kan Tahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Kızılay'ın KanTahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Uğur
Türk Kızılay Geri Dönüş Yapılmadı