Türeks Sigorta Ekspertiz Dürüst Değil

27 Aralık 2023 08:32

3 ay önce kazaya karışan motorumu otoparktan çekici ile servise götürdüm. Karşı taraf %100 kusurlu olduğu için dosya açtık. Servis gerekli bütün eksikleri hasar dosya haline getirip ekspertize sundu. Türker bey diye sahibi olduğu Türeks ekspertiz firmasının ekspertizi geldi. Motoru inceledi. Kendisi ile iletişime geçtim. Fiyat kırmak için 50 tane takla attı. Sanki motordan anlamıyorum muamelesi yaptı. Servis adama detaylı bir şekilde izah ediyor kabul etmiyor.

Motorum çalışmıyor kaza yaptığı için ve ekspertiz bunu kabul etmiyor. Motoru şok bakalım dedi adam soktu içindeki parçalar kırılmış. Kazadan dolayı olmaz diyor.

Çalışan motora gelip arkadan çarpıp bariyerlere yapıştırıyorlar. Kabul etmiyor. Bütün raporlar ortada kırılan parçaların resimleri mevcut. Ekspertiz firmasını arıyorum laubali konuşmaları. Hiç dürüst değiller. Sırf fiyat kırıp prim almak için yalanlar söyleyip duruyorlar. Ekspertizin değişmesini talep ediyorum diyorum öyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar. Halbuki bu mümkün.

26 Aralık 2023 16:24
Emrecan sonuçtan hiç memnun değil

Kusursuz Kaza Sonrası Sigorta Dosyam Ekspertiz Tarafından Talepsiz Kapatıldı, Ödeme Alamıyorum

30 Haziran 2025 17:56