Okan sonuçtan hiç memnun değil

Tupperware Matara Suluk Kapağı Kalitesizliği

31 Ekim 2023 02:45

Tupperware suluklarda kapak çatlaması ve kırılması görüyorum ki herkesin dile getirdiği bir şikayet ürünlerine suç bulmuyorlar. Bir de elektronik ortamda mesaj atıyorlar, sadece çözümde asla yok. 166 şikayetten 5 tanesine çözüm üretmişler. Bu da şu demek sattığı ürünün asla arkasından durmayan bir firma. Tüketici heyetleri neden bu kadar sorumsuzlar anlamıyorum.
Kapak olarak fiyatta 100 TL diyorlar, kardeşim sen malı satıyorsun, kapağına 100 TL istiyorsun, altı üstü 2 santimlik kapak bu da şunu anlatıyor. Kalitesiz bir mal, aynen otomobil parçası satıyorlar sanki. Günahtır yapmayın ya.
Tupperware resmi sitesine giriyorum, matara ve suluk yazıyorum hiçbir ürün yok. İnternet sitelerinde 300 350 TL arası. Arkasında durmadığınız ürünü satmayacaksınız. Şikayetleri okuyup kalıplaşmış mesajlarla cevap vermeyin. Çözüm üretin ya da millete bu ürünleri satmayın. Millet parayı ağaç dalından toplamıyor.

31 Ekim 2023 15:22 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Tupperware ailesi olarak sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Tupperware Türkiye

Okan
Okan
08 Kasım 2023 14:04

Şikayetimde kırılan çatlayan kapağın resmini attım gördüğümüz üzere kullanıcı hatası demiş çıkmışlar kalıplaşmış bir laf bunu bütün tüketiciler bilir o yüzden sadece şunu diyorum bu markayı ne aldırın ne de alın diyorum bu paralara daha uygun suluklar dan 2 adet ya da 3 adet alabilirsiniz koku desen hepsi yapıyor sonuçta hepsi plastik benden bütün tüketicilerimizi uyarıyorum

Merve sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 18:50
Serpil sonuçtan memnun değil