Tuı Blue Tropical Memnun Kalmadık

07 Eylül 2024 19:28

2023 yılında kaldığımız otelimizden memnun kaldığımız için 3 aile bu sene tatile gittik. Otele gittiğimizde bize verilen oda taksicilerin dibindeydi. Abartmıyorum taksici önümüzde duruyordu. Bunu resepsiyona bildirdim ancak yapacak bir şey olmadığını söyledi. Ertesi gün müdür s** bey suit oda ile değiştirdi ancak ilk günümüz kötü geçti. O odadan nasıl standart oda fiyatı alırsınız aklım almıyor. Pis bir koku var ve taksi durağıyla iç içe.

Geçen sene odadaki dolaplarda içecekler olurdu onu bile çıkartmışsınız hadi onu geçtim dolana küçük su koyacağınıza 1,5 litre suyu bırakmışsınız. Barlardaki alkollerin kaliteli olanların tamamı paralı ne yazık ki. Otelin şikayetlerine bakarsanız animasyonların neden Türkçe olmadığından şikayet edilmiş. Bunu neden dikkate almıyorsunuz? Ben İngilizce bilmek sorunda mıyım?

Otelde 1 gece Türk gecesi oldu onun da bitiminde gece boyunca İngilizce şarkı söylendi. Yani gene gece boyunca İngiliz müşteriler memnun edildi. Geriye kalan 6 gece tek bir tükçe etkinlik yok. Otelin neredeyse yarısı Türk bu nasıl kabul edilebilir? Tatil boyunca sivri sineklerle boğuştuk. İlaçlama yapılıyordu ama yeterli değildi. Akşamları her yeriniz kaşınıyor.

Öğlen yemeğini neden havuzun yanında vermekte ısrar ediyorsunuz? Hava zaten sıcak bir de sineklerle uğraşıyorsunuz. Ne yazık ki bir daha gelmeyi düşünmüyorum. Kendi tatilimden önce 4 aileye daha aldım otelden tatil ama mahcup oldum. Bu seneki tatilimiz boşa gitti ne yazık ki. Geçen sene ile dağlar kadar fark vardı. Üzüldüm bu hale gelmesine.

05 Eylül 2023 13:06
Rixos Hotels Sungate'de Zehirlendim
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 16:57

20 Haziran 2024 12:22