28 Kasım 2024 02:17775

Yaklaşık 1 yıl önce oğluma TSM Medikal'den çok fonksiyonlu bir tekerlekli sandalye aldık. Ürünü satarken firma sahibi M***** Bey, tüm sandalye ile ilgili şikayetleriniz ve talepleriniz için güvence vererek ürünü sattı. Ancak yaklaşık 1 yıl sonra ürünün parçası kırıldı ve şu an sandalye kullanılamaz durumda. Evladım şu an sandalyesiz. Sizin ayakkabınız olmasa dışarı çıkma şansınız olabilir mi, gezmeye ya da çalışmaya? Biz bu durumda mağduruz. M***** Bey sürekli ertelemekte, telefonlarımıza cevap vermemekte ve kendisi engelli bir bey bizi bu denli mağdur etmeye hiçbir şekilde hakkı yok. 29 bin liraya aldığım tekerlekli sandalyeyi ben bir emekli vatandaş olarak sürekli nasıl bu masrafların altından kalkabilirim? Kızım için de engelli olan akülü tekerlekli sandalye satın aldık. Bize satarken tüm güvenceyi vermesine rağmen şu an sorun yaşıyoruz. Yaklaşık 1 yıl olmadı dahi ürünü alalı, 40 binin üzerinde bir meblağ ile satın aldık. Şu an yaşadığımız sorun da muhatap bulamıyoruz. Bizi sürekli erteliyor ve telefonlarımıza cevap vermiyor. İki engelli evladımın da şu an sandalyesi yok. Mağduriyetimizin ivedi bir şekilde çözülmesini rica ediyoruz.

3 Ocak 2025 14:03

Temmuz 2024 yılında tsd tekerlekli sandalye Dünyası, Kocaeli İzmit şubesi kadir by den 28000 TL'ye, tekerlekli sandalye aldık 5 ayda 3 kez aynı sorunu yaşıyoruz... Fizik tedavime gidemiyorum ve ciddi anlamda, Maddi manevi mağduriyet yaşatıyorlar..., daha fazla mağduriyet yaşayacak durumda değilim ivedi bir şekilde çözüme kovuşturulmasını ürünün iadesini talep ediyorum

Seval Tekerlekli Sandalyede Üretim Hatası Var

29 Kasım 2023 14:59525

Yaklaşık 2 ayı geçti Seval Medikal (Seval Diagnostik) sdm 809 e model tekerlekli sandalye aldık. Annem 90 kilo 160 kiloy...

Basel Medikal Para İadesi Yapmıyor Sattığı Ürünün Arkasından Durmuyor

21 Aralık 2023 20:491.332

"25/12/2023 tarihinde param hesabıma aktarılmıştı ancak o sıralarda rahatsız olduğum için gelişmeyi yazmayı unutmuşum Bugün Ç*** hanım arayıp Şikayetvar üzerinde şikayetiniz var ancak paranız iade edilmiş gelişmeyi tümüylen yazmayı unutmuşum kusura bakmayın Ç**  hanımın ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederim"