Eda sonuçtan hiç memnun değil

Tryvolair - Market Uygulaması

11 Haziran 2024 09:54

Boshorus Gaz adı altında bir siteden yatırım anketi doldurdum. Uzman olarak M****** K. (+44 7342 585614) atadılar. Kripto para ve hisse senedi üzerinden kazanç sağlayarak sadece ay sonunda %20'lik tutar hizmet ve vergi bedeli olarak alınacağını iletmişlerdi ve bana kripto işlemi yaptırmaya başladılar ve kazançlar gösterildi. Bunu 'market' hesabı adı altında bir programdan yaptırdılar. Çekme aşamasında sistemsel bir hata olduğunu çözmeye çalıştıklarını ve son olarak da sorunun blockchain kaynaklı 250K değerinde teminat bedeli ödemem istendi. Bu bedeli yatırmazsam sicilimin kötü etkileneceğini ilettiler. Bu süreçte K.'ye mail attım, ekibinden biri görüştüğüm kişinin K. olmadığını iletti. İlk arandığım numara +46 76 417 45 85 Turkish Petroleum International Anonim Şirketi. Yatırım uzmanı +44 7342 585614 M****** K. +1 (616) 315-7005 R***** S. (mycontinuum.co.uk - M****** Bey'in ortağı olduğunu belirtti). Telefona kurdurttukları ve üzerinden işlem yaptırttıkları link: tryvolair.com. Tryvolair destek ekibi Ç**** Bey - +44 7438 812988. Yurt dışı numarası kullanıp ++44 ile arama yapılıyor. WhatsApp kullanıyorlar ve ekran paylaşımı ile işlem yaptırıyorlar. Bundan sonra başka mağduriyetin yaşanmaması ve mağduriyetin giderilmesi adına desteğinizi rica ederim.

Furkan
Furkan

Ahmet bey ve Yusuf bey benimle iletişime geçebilir misiniz?

Serkan
Serkan

Eda hanım sorunun çözebildiniz mi.

Ahmed
Ahmed

Sizi hiç Türkiye numarasından aradılar mı veya IBAN verip para yatırmanızı istediler mi. Eğer böyle bir durum olduysa hemen suç duyurusunda bulunun. Ben müvekkilim için böyle yaptım ve şu an Cumhuriyet başsavcılığında dosya

Yusuf
Yusuf

Ahmet bey size nasıl ulaşabilirim aynı mağduriyeti bende yaşadım

26 Ağustos 2024 22:30

Hayrettin
02 Temmuz 2024 16:53
Tryvolair Yatırım Platformunda Yaşadığım Olumsuz Deneyim!
Tryvolair Yatırım Platformunda Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

07 Mayıs 2024 09:42