TRT Çocuk'ta Korku Dolu Cille Filmi Çocuklar İçin Uygun Değil

31 Ekim 2024 21:39

TRT Çocuk cille filmi tamamen korku üzerine kurulmuş. Bir çocuk kanalına yakışmıyor ayrıca çocukların tam uyku saatlerinde yayınlanması ayrı bir sorun. TRT gibi bir kanala yakışmıyor. Çocuklarımıza ne aşılamaya çalışılıyor anlamıyorum. Lütfen kaldırılsın niloya Ege ile gaga rafadan tayfa gibi daha faydalı ve çocuklara uygun filmleri görmek istiyoruz.

Yorumlar (9)

Şikayeti Çözüldü

Sizin gibiler yüzünüzden kaldırıldı şu nu söylemek istiyorum neden eski yapımlara ayrımcılık yapıyorsunuz bu arada kaldırılması gereken bu değildi. Kaldırılması gereken ****CÜ N***ya Saçma bebeksi e**** ile ç**** Çalıntı ve akıl sağlığını olumsuz etkileyen pırıl Çocukları korkutan Dedektif r***** Eskilerle alay eden el ****** ve Reboot Dennis ve Gnasher bunlar kaldırılmalı

Cresey

Görüyorum ki siz bardağın sadece boş tarafından bakmışsınız, Cille sadece korku üzerine kurulsaydı dizinin konsepti daha karanlık olurdu ve TRT Çocuk'da hatta televizyonda bile yayınlanmazdı. Cille'nin vermek istediği ders diğer çizgi filmlerden daha farklı olduğu için böyle düşünüyorsunuzdur, sonuçta TRT Çocuk'ta sürekli amaçları aynı ve birbirine benzer çizgi filmler yayımlandı. Cille'de ırkçılığın bir çözüm olmadığı, savaşın gerçeği gibi daha geniş dersleri var. Yani bence çok düşünmeden hareket etmişsiniz.

Ahmet
Ahmet

Yav kardeşim beni konuşturma şimdi TRT Çocuk hep çocuklar için kurulmuş bir kanal değil ki gençlerinde izleyebileceği bir şeyler olması lazım sizin gibi ay annem o zararlı izleme onu diyen anneler yüzünden biz gençlere izleyecek bir şey bırakmıyonuz e sen çok istiyorsan kaldırılmasını izletme çocuğuna git egeyle gaga izlet sizi yüzünüzden Roblox'ta gitti buna bari ellemeyin haksız mıyım

Cresey

Haklısınız, ama TRT Çocuk şu anda çok daha çocuksu olduğu için halkın böyle bir çizgi filmi kabul görmesi çok zor

Yusuf
Yusuf

Biz de eski TRT Çocuk'u geri istiyoruz ama bunun gibi şikayetler yüzünden olmuyor.

Yiğit
Yiğit

Benim 2 yaşındaki kardeşim izliyor, hiçte korkutucu değil eğer sizin ki korkuyorsa veya siz sevmiyorsanız izlemeyin! Bizim de rahatımızı bozmayın.

Şikayeti Çözüldü

Bak Beni dinle Cille giderse rafadan tayfa gidecek Ve sizin gibiler yüzünüzden pek çok yapım kaldırıldı 16. Yaş günü geldi insaf ya insaf Bu daha faydalı ve en iyi Türk çizgi filmi Eskilere ayrımcılık yok Benim 9 yaşımdaki kardeşim cille en iyisi diyor her çizgi filmden daha iyi diyor tabi TRT Çocuk ta diyor Ama sizin gibiler yüzünüzden pek çok yapım gitti rahat bırak diziyi sizin yüzünüzden Dünya bizimle dalga geçti insaf ya insaf şimdi açıkla bakayım

Şikayeti Çözüldü

Hiçte bile İzletme o zaman 2011 yapımı bu Ben 3 yaşımdayken başlamıştı Bak şimdi ben doğruyu söyledim Cidden ama yani o saat e uyuması gerekiyor + Ben hiçbir çizgi filmden etkilenmem

Figen
Figen

" Bak beni dinle" diye cümleye başlamanız bile filmin size olan zararını gösteriyor. Verdiği zararın farkında değilsiniz.

TRT Çocuk Cille İsimli Çizgi Film Kaldırılsın

Şuayip