Ecrin sonuçtan hiç memnun değil

Tripy Mobility Tripy Ödeme Sorunu

23 Ağustos 2023 17:19

Merhaba dün saat 11 civarlarında Bursa Osmangazi Esentepe metrosundaki elektrikli bisiklet kullanabilmek için Tripy uygulamasını indirdim. Kart bilgilerimi girdim. Kartımdan ilk olarak 50 TL aktardım ancak ödemenin son aşamasında beyaz ekran kalarak işlemim gerçekleşmedi. Daha sonra tekrardan 50 TL daha denedim ancak yine aynı sorunla karşılaştım. Son olarak acaba ücret az geldiği için mi yüklemiyor diye düşündükten sonra 100 TL daha bir çekim işlemi yaptım. Daha sonra ekstreme baktığımda bütün ödemelerin kartımdan çekildiğini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım acelem vardı zaten yeterince işlemlerle vakit kaybetmiştim daha sonra hemen müşteri hizmetlerini aradım. Çekilen bütün ücretlerin iade olmasını istedim. Talebimi aldıklarını geri dönüş yapacaklarını söylediler. Ancak bugün görüyorum ki 100 Tl cüzdana aktarılmış ancak 100 TL hala ortada yok ve hepsi kartımdan çekilmiş durumda. (Kart bilgimi girmeden QR okutmamı istedi okuttum daha sonra kart bilgilerinizi girmeniz gerekli diye uyarı verip sadece 15 saniyelik bir kullanım gerçekleşti o da -0.98 kuruş olarak gözüküyor bu yüzden) Ben acil bir şekilde kartımdan çektiğiniz ücretlerin tarafıma kartıma iade edilmesini istiyorum. Müşteri hizmetlerini dün de bugünde aradım herhangi bir geri dönüş ya da aksiyon alamıyorum. Toplamda 199 TL tarafıma yatırılması gerekmektedir. Durumun aciliyetini belirtir, en kısa zamanda sorunun çözülmesini arz ederim.
İyi çalışmalar

01 Eylül 2023 11:48 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba👋 Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sorununuzu daha detaylı öğrenebilmek adına "destek@tripy. Mobi" mail adresine üye olduğunuz hesabınızda ki "Ad, Soyad ve Cep Telefonu" numarasını iletmenizi rica ederiz.

Ecrin
Ecrin
02 Eylül 2023 14:10

2 kere aradım sizi şikayetimi ilettim. Sonuçlanınca geri dönüş yapacağınızı aktardınız 2 hafta geçti hala bir geri dönüş yok mükemmel bir müşteriyi yönetme, kriz çözme sisteminiz var gerçekten bravo!

Kerem
Kerem
Şikayeti Çözüldü

Hâlâ çözemediniz mi? Şaka mıdır ya müşteriyi 2 hafta bekletmek nedir? Lütfen Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunun. Yetkisizce el konulan tutarın geçen süre boyunca kaybettiği değer de hesaplanarak faizli olarak geri ödenmesini, bu durumdan dolayı oluşan mağduriyet sebebi ile maddi ve manevi tazminat ödenmesine karat verilmesini talep ettiğinizi de yazın. Bakalım şimdi görmezden gelebilecek misiniz.

Tripy Elektrikli Bisiklet Bakiye Sorunu

23 Kasım 2023 14:59