15 Ocak 2024 14:42

Trendyol Man'den 21 Aralık 2023 tarihinde 19 adet Jeans pantolon sipariş verdim, 23 Aralık günü teslim edildi. Bunlardan 2 tanesini beğendim geri kalan 17 ürünü iade ettim. İade ettiklerim arasından 2 ürün bana 1 hafta sonra geri geldi. Destek ekibinden biri ile konuştum: bana iadelerimin karıştığını bu sebeple geri geldiğini, hemen tekrar iade kodu oluşturup sorunu çözeceklerini iletti (8 Ocak). Ertesi gün (9 Ocak) Trendyol Express'ten kuryeci gelip iadeleri aldı. 9 Ocak günü 2. Kez iade ettiğim ürünler 15 Ocak günü yine Reddedildi. Hemen tekrar destek ekibinden biri ile görüştüm. İade etmek istediğim 2 ürün inatla neden reddediliyor ve geri gönderiliyor diye. Ürünün iade süreci geçmiş diye bana açıklama yapıyor. Bir de sorularıma cevap vermeden görüşmeyi sonlandırdı. Bu bir terbiyesizlik! Olumlu da olsa olumsuz da olsa beni cevapsız bırakmamalıydı. Şimdi ben bu ürünleri 23 Aralıkta almışım, iademin süresi geçmeden iade talebi oluşturmuşum. Bana tekrar geri gönderip, 2 kez iade etmekle uğraştırıp, sonra da iade süreci dolmuş demek ne kadar ahlaklı? Bu sürecin böyle işlemesinin sorumlusu ben değilim. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum!

Evrim sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 10:17
Trendyolmilla İade Sürecinde Mağduriyet Ve İlgisizlik
Melis sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 17:18

Tadilatlı Ürün Mağduriyeti: Trendyolmilla'nın İade Süreci Sorunu