TP Petrol 'lerine Ortak Olmak İçin Yatırım Bilmecesi

TP Petrol 'lerine Ortak Olmak İçin Yatırım Bilmecesi

trpetrol-vp.com sitesinden bir başvuru yaptım ancak yanıltma şüphesi oluştu bende. Çok profesyonel bir youtube.com reklamı çıktı karşıma. Ona güvenerek sitedeki formu doldurdum.

Ancak ana sitenin petrol Türk. Com olduğunu gördüm. Acilen bir doğrulama veya yalanlama bekliyorum. Eğer size ait değilse lütfen domaine tedbir koydurun yoksa çok mağduriyetler olacak.

27 Ağustos 2023 00:02 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Konuyla ilgili inceleme yapılarak tarafınıza çağrı merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Türkiye Petrolleri Müşteri Hizmetleri

Tamer
28 Ağustos 2023 10:19

İnternetten başvuru yaptığım için az önce aradılar telefonla ve turkpetrollerinden aradıklarını söylediler. Kendi sitelerinde hesap açmam gerektiğini söylediler. Sonrasında yatırım yapabileceğimi söylediler. Bu siteyi kontrol etmenizi rica ediyorum. Belli ki oltalama sitesi ve sizin adınızı kullanıyorlar. Başkaları mağdur olmasın sizin olmadığı belli bence domain acilen engellenmeli. Https://azturfo. Pro/mobile/#/auth

Tamer
28 Ağustos 2023 10:21

https://myazturf.com/tr/index.html 2. Bir link daha gönderdiler İncelemenizi rica ediyorum

28 Ağustos 2023 13:28

Konu benim de ilgimi çekiyor fakat yöneticimiz yurt dışı hattından sizinle iletişime geçecek şeklinde bir mesaj geldi ve henüz bu ortaklıktan bahseden birine rastlamadım

Türkiye Petrolleri Adıyla Asılsız Reklamlar Ve Tehditkâr Aramalar Mağduriyet Yaratıyor

Türkiye Petrolleri adı altında çıkan reklamlar aracılığıyla isim, soy isim ve telefon numarası kaydederek yatırım tavsiy...

2 Destek

Türkiye Petrolleri Adıyla Yapılan Sahte Reklamlar Ve Tehditkar Aramalar Mağdur Ediyor

6 Destek4 Yorum

Tümünü Gör
TP Petrol Dağıtım A. Ş. Yakıtta Sıkıntı Var!

TP Petrol DağıtımA. Ş. Yakıtta Sıkıntı Var!

Sinan
TP Petrol Benzin İstasyonu Fazladan Ücret Alıyor

TP Petrol Benzinİstasyonu Fazladan Ücret Alıyor

Mehtap
TP Petrol Kabataş Şubesindeki Vasıfsız Personeller Ve Lavabo!

TP Petrol KabataşŞubesindeki Vasıfsız Personeller Ve Lavabo!

Sergen
TP Petrol Marketinden Alınan Eti Ürünlerinin Tarihi Geçmiş!

TP PetrolMarketinden Alınan Eti Ürünlerinin Tarihi Geçmiş!

Emre
TP Petrol Tuvalet Hijyeni Ve Ürün Fiyat Etiketi