Toyota Kaliteyi Bozmuş Ve Ürünlerinin Arkasında Durulmuyor!

07 Ağustos 2023 17:30

2023 ocak ayında sıfır Corolla araç aldım daha 8.000 km'deki aracım en ufak nokta çizik olmayan HGS'si dahi olmayan dümdüz asfaltta kullandığım araç epb hatası verdi ve servisi aradım ve gelmem gerektiği söylendi. Yolda giderken bir anda araç hararet yaptı ve hemen sağa çekerek çekici çağırdım Edirne Toyota'ya giden aracın radyatörünün delik olduğu ve genel müdürlüğün aracı garantiye sokamayacağı söylendi. Bizim Toyota'yı seçmemizdeki en önemli neden motorunun sağlam olmasıdır fakat bizim bu başımıza gelen olay ve Toyota’nın da aracının arkasında durmaması gerçekten de üzücü bu araçları alırken bayileriniz zaten insanları dolaylı yollardan yanıltıyor bu yetmemiş gibi hatayı kullanıcı hatası olarak gösterip insanları bir nevi yanıltıyorlar ve genel müdürlük de bunlara göz yumuyor aracımızın gerekirse garantisini yakarım sanayide yaptırırım ama saf yerine konmak istemem. Bu yaklaşımla çocukluğumuzun Toyota'sı en büyük hayal kırıklığımdır!

17 Ağustos 2023 18:52

Merhaba. 2023 Ocak ayında aldığım Toyota aracımda daha 8000 km de radyatör arızası vererek araç hararet yapmıştır ve aracı çekiciyle en yakın Edirne Kale servisine götürdüm servisin radyatöre taş geldiği söylendi sonrasında servisteki arkadaşa görmek istediğimi söyledim radyatörün motora bakan kısmından taş geldiğini söyledi bu mantığa uyan bir şey değil altı kapalı araçta radyatörün arka tarafına taş gelmesi inandırıcı gelmedi arkadaş inceleyip net kararı sonrasında vereceğini söyledi ve iki gün sonra arayarak aracın garantiye girmeyeceğini söyledi bir karış yerde alta kapalı olan yerde nasıl olur da taş gelir mantığa aykırı ve sonrasın da aracı kaskodan yaptırdım ve aracı almaya gideceğim zaman servisi aradığımda silindir kapak contasının yandığını bunu servisin karşılamayacağını 25ila 30 bin arası masrafın olduğunu söyledi bununla alakalı Toyota genel müdürlüğünü aradım ve servis ne rapor verirse onun kabul gördüğü söylendi ben servisin iyi niyetli olduğunu düşünmediğimi söyledim ve bununla alakalı hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler yani servisteki elemanın inisiyatifine kaldığımızı Toyota Genel Müdürlüğü söyledi. Aracımın arızasıyla Toyota genel merkezinin ilgisizliği ve servisin bizi sürekli enayi yerine koyması Toyota markasına gerçekten yakışmadı. Çocukluğumuzun Toyota markası maalesef beni çok üzdü ve günlerdir uğraşıyorum sonuç yok çevremdeki ve sosyal medyadaki herkese bununla alakalı firmanın ilgisizliği ve servisin kötülüğü hakkında bilgi verip avukatımla gerekli işlemleri başlatacağız süreç biraz uzayacak inşallah hak yerini bulacak

01 Eylül 2023 15:15

Hala Toyota ilgisiz ve hiç umurlarında değil maalesef kaile bile almadılar size tavsiyem eski toyotalar tamam ama yenileri tamamıyla çöp

İsmail
İsmail

Gökhan bey sorun düzeldi mi

Gökhan
Gökhan

Merhaba volkan bey hararet sorunu bende de oldu rica etsem numaranızı ya da mail adresinizi paylaşırmısınız eğer sizin için sakaıncası yoksa bilgi paylaşımı yapmak isterim

Toyota Sıfır Aracında Garanti Ve Servis Ciddiyetsizliği

18 Eylül 2023 15:30
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Epb Arızası Ve Servis

Yunus
29 Temmuz 2024 10:12
Toyota Corolla Epb Arızası Ve Servis
Mert sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 10:53