İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota CH-R Yedek Parça Bekleyişi: 23 Günlük Mağduriyet

Toyota CH-R Yedek Parça Bekleyişi: 23 Günlük Mağduriyet
13 Aralık 2024 16:30

Merhaba ismim İhsan
24 Ekim 2024 tarihinde (35 EEG 40 plakalı oğlum adına Ötv Muafiyetli) İzmir Toyota Borovalı' dan 2024 model Toyota CH-R Passion marka araç satın aldım. Maalesef aracı alalı 1 ay olmadan 21 Kasım 2024 tarihinde evimizin ilerisinde park halinde aracımızın bagaj kısmına cisim (Mermer) parçası düştü. 21 kasımda 2024 tarihinde İzmir Gaziemir Tokullar bayisine kasko aracılığıyla onarım için bıraktık. Bagaj kapağı, Arka bagaj camı ve arka CH-R LED lambasının değişmesi gerektiği bilgisi verildi. Olaydan 1 hafta sonra Bagaj kapağı ve Arka cam hazır olduğunu sadece arka "CH-R LED" lambasının ellerinde olmadığını beyan ettiler."CH-R LED" lambasının Japonya'dan geleceğini belirttiler. Bugün itibari ile (13.12.2024) 23. Gün oldu. Parçanın hala gelmediği tarafıma söylendi. Şu an parçanın ne durumda olduğu da belli değil ve bilen kimse de yok. (parça yolda mi yoksa hala Japonya da mi? ) Toyota Turkiye müşteri hizmetleri ile görüştüm. Söylediklerimi not aldılar, 2 is gün içerisinde aranacağım söylendi. 12 Aralık 2024 perşembe kayıt oluşturdum, 13 Aralık 2024 te tekrar aradım daha 2 is günü dolmadığı için pazartesi ancak aranabileceğim bilgisi verildi. Şu an araya cumartesi pazar yani hafta sonu giriyor. Artık ümidimi kestim açıkçası. Değişecek olan 3 (üç) parça fakat ne zaman geleceği durumunun ne olduğu belli değil. Bu araçlar iyi ki Türkiye'de üretiliyor yoksa işimiz daha da zor olacakmış anladığım kadarıyla. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. İlgilenirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.

21 Temmuz 2025 23:52

Şikayet var' a yazmama rağmen buradan bir dönüş olmadı. Servisteki ilgilenen personel ile devamlı iletişim halindeydim. 52 gün sonra aracım onarılıp teslim edildi. Bilginize.

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
14 Haziran 2025 13:14
Toyota'dan Parça Ve İletişim Krizi: 6 Ayda Çözülemeyen Mağduriyet
Halidun sonuçtan hiç memnun değil

Halidun
01 Eylül 2023 16:07
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Nın Hukuk Sistemimizin Yavaş Olmasından Aldığı Güç.

Ramazan
15 Şubat 2024 23:59