Furkan sonucu yetersiz buldu

Toyota 2007 1.4d4d Corolla Check Engine Arızası

Furkan
30 Ağustos 2023 10:16

Aracım 2007 model 1.4d4d Corolla yaklaşık 1 buçuk ay önce durduk yere check engine yazısı verdi. Arabayı müsait bir yere çekip istop ettim ve 5 dakika kadar bekledim ardından çalıştırmayı denedim, marşa bastığımda tırtırtır ses yaptı. Arabada bir titreme oldu ve çalışmadı hemen akabinde check engine check power steering ve check battery arızalarını yakıp göstergede vitesin "n" konumunda olduğunu işaret etti. 10 dakika daha bekleyip çalıştırdığımda çalıştı ama motor arıza lambası ve check engine yazısı devam etti. Bende yetkili Toyota servisine götürdüm araç geçici arıza lambası yakmış dedi. Akü kontrolleri yapıldı. Marş motoruna, marş dinamosuna, şarj dinamosuna ve alternatör dahil hepsine bakıldı ve hiçbirinde sorun yok dediler, bilgisayara baktığında da iletişim arızası dedi ama aracın hiçbir şeyi yok dediler o arızayı da sildiler ve servisten çıktım eve giderken bir yere uğradım. İstop edip çıktım yaklaşık yarım saatte geldim arabada hiçbir şey yokken yine aynısını yaptı ve araç çalışmadı 5 dakika daha bekleyip denediğimde çalıştı ve check engine yazısı tekrar yandı bende aldırış etmeden eve gittim ertesi gün sabah bir şey yoktu bunların ardından 2 hafta sonra tekrardan 3 gün üst üste 1 gün yandı bir gün yanmadı yani arabayı göstermediğim yetkili servis ve sanayi kalmadı ben bir çare bulamadım. İnşallah yardımcı olan biri çıkar teşekkürler.

profile profile

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bayram Tatilinde Arızalanan Toyota Corolla Ve Yetersiz Yol Yardımı

14 Haziran 2025 12:15
Bayram Tatilinde Arızalanan Toyota Corolla Ve Yetersiz Yol Yardımı
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Toyota Corolla'da Arıza Ve Servis İlgisizliği Hayal Kırıklığı Yaşattı

Barış
09 Temmuz 2025 17:49
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Akü Sorunu

Cengiz
20 Kasım 2023 12:46
Mustafa sonucu yetersiz buldu

Toyota Garanti Kapsamında Onarım Yapılmak İstenmiyor

22 Kasım 2023 14:34
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Sıfır Araç Bakıma Geç Geldi Diye Garanti Dışı Şaka

Ahmet