Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 11:08

31 Temmuz 2023 saat 18:56'da aracımda benzin almak için istasyona yanaştım, aracın kapısını açtım dışarıya adım attığım anda kendimi yerde buldum, ayağa kalkmaya çalıştım fakat tekrar düştüm, bir türlü kalkamadım, arkadaşlar geldi. Beni ayağa kaldırdığında üstüm tamamen benzin oldu, parmağım düştüğümde zedelendi, pantolonum kılık kıyafetim, içime kadar benzine maruz kaldım. Oradakilere çıkıştım neden böyle oldu dediğimde, istasyon çalışanları oraya benzin döküldü silecektik dediler, ben biraz kızdım yetkili aradım, kimseye ulaşamadım, aracım kiralıktır, kirli üstümle araca nasıl binecektim yetkili kimseye ulaşamadım, kimse yardım etmedi, havlu kağıt istedim, tuvalette temizlik yapabilirsin dediler, kimseye ulaşamadığımdan kızgınlıkla Google haritalardan istasyon hakkında yorum yazdım, bana yapılanları unutacak değilim. Kıyafetlerim kontamine atık durumundadır, tüm kamera kayıtları silinmediği sürece beni doğrulayacaktır. Orada diğer müşteriler bana yapılan saygısızlığı gördüler, o esnada istasyonda bulunan diğer araç sahipleri durumu gördüler. Telefonum, saatim, araç koltuğuma benzin bulaşmış, telefon kılıfımın içerisinde deformasyona sebep olmuş, aracımın içi benzin kokmaktadır, zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

03 Ağustos 2023 12:00 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

08 Ağustos 2023 15:25

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

08 Ağustos 2023 17:04
İzmir Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi Yanındaki Total İstasyonu

Merhaba, Şikayetime konu içeriği firma tarafından tam anlaşılmamıştır, benim maddi manevi zararım bayinin düzelmesi ve uyarılmasıyla karşılanmış olmuyor. Bayinizin uyarılmış olması dilekçemin içeriğinde belirtilen kusurlardan sadece bir tanesidir, şahsıma yapılan saygısızlık ve az da olsa maddi kaybımın telafi edilmesinden bahsedilmemesi değerli firmaya yakıştıramadım. Müşteri Hizmetleri Yetkilileri şikayetimi tam anladığını düşünüyorum. Saygılar sunarım

08 Ağustos 2023 17:11

Merhaba, Şikayetime konu içeriği firma tarafından tam anlaşılmamıştır, benim maddi manevi zararım bayinin düzelmesi ve uyarılmasıyla karşılanmış olmuyor. Bayinizin uyarılmış olması dilekçemin içeriğinde belirtilen kusurlardan sadece bir tanesidir, şahsıma yapılan saygısızlık ve az da olsa maddi kaybımın telafi edilmesinden bahsedilmemesi değerli firmaya yakıştıramadım. Müşteri Hizmetleri Yetkilileri şikayetimi tam anlamadığını düşünüyorum. Saygılar sunarım

İdris sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 20:02
Total Arabamı Hasarladı
Total Arabamı Hasarladı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 11:52

31 Aralık 2023 19:02

12 Ağustos 2023 23:27
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 13:10