Belek Konurlar Total Petrol

Belek Konurlar Total Petrol
01 Temmuz 2024 13:47

Bir devlet personeli olarak göreve geldiğimiz Serik Belek yolunda bulunan Total Enerji benzin istasyonunda bulunan görevli, kredi kartımla sigara almak istediğimde kartla satış yapmadıklarını, fakat yanımda başka ürünler de alırsam sigara satabileceğini söyledi. İstemediğim bir şeyi neden alayım ki? Yanında bir şey almazsam komisyon alacaklarını söyleyen E**** isimli kasiyer arkadaş, kasada el ile kart yazmışlar kredi kartıyla satış yapmadıklarını, yanında başka bir şey alırsanız öyle diye ve arkadaşın hal ve hareketleri insanı sinir eden bir şekilde tavır sergiliyor. Diğer benzin istasyonlarında böyle sorun yaşanmazken, bu benzin istasyonunun bir ayrıcalığı mı var? Konular benzin istasyonunu kınıyorum ve bu işi düzeltmelerini talep ediyorum. Ve bir daha kesinlikle Total kullanmayı düşünmüyorum ve kimseye de tavsiye etmeyeceğim.

01 Temmuz 2024 16:15 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

05 Temmuz 2024 08:53

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

26 Haziran 2024 21:08
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Total Petrol Marketinde Kart İle Sigara Satışı Sorunu

03 Temmuz 2025 23:03
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 21:35

21 Temmuz 2025 08:46