Onur sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2023 12:54
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Alarko müşteri hizmetleri konuyla ilgilendi. Montajda yapılan hata giderildi. Buradan çağrı merkezi temsilcisine ve Berav klima teknik servisine teşekkür ederim.”

18.08.2023 tarihinde SB Klima üzerinden aldığım Toshiba Klima yetkili servisi olan yıldız teknik servis ekibi evime geldi. Daha önceden keşif için gelin dememe rağmen evime gelmediler. Yetkili servis direkt kuruluma gelecek dediler. Daha sonrasında evime geldiler, 8,5 saat çalışmanın sonunda multi aldığım klimalardan 1 tanesi tesisat sebebiyle çalışmıyor denildi.

Bir klima montajının 8,5 saat sürmesi bir yana evim pis bırakıldı. Usta dış üniteyi teste alacağız dedi. Götürdü. 3 gün sonra getirdi ne testi yaptınız dedim bir bilgi vermedi. İznim olmadan diyot değiştirdiğini söyledi. Neden değiştiriyorsunuz dedim, bir sıkıntı görmedik dedi. Daha sonra tekrar üniteyi boruları bantlamadan ve yamuk koyarak gitti.

Gelen ünitenin vidası düşmüş ve ezilmiş yan saç kapağı yamuk duruyor. Klima sehpaya oturtulmamış. Ayrıca tesisata test yapılmadı. Tesisatta sıkıntı yok denildi daha sonra sıkıntı var dedi. Aldığım yeri SB Klimayı aradım. Servis takamamıştır bunlar yeni tip bilmiyorlar dedi. Cidden gelen ekip deneme yanılma yoluyla iş yapıyor defalarca kez boruları değiştirdiler.

444 0 128 i aradım montajım eksik kaldı dedim. Şu tarih oldu. Yeni servis eve gelmedi. Eski servisin yaptığı işler nasıl kontrol edilecek? Buradan Alarko Carrier genel merkezine şu fotoları incelemelerini rica ediyorum. Mobilyam kırıldı evimin duvarları delindi. Ortalık kir içinde bırakıldı gidildi. Dış ünite boruları bantlanmadı. Dış ünite yerinden kaymış vaziyette.

30 Ağustos 2023 13:05 (Şikayetten 11 dakika sonra)
Onur
Onur
08 Eylül 2023 15:32

İdil sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 14:10

17 Temmuz 2024 10:43
E. Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

E. Sümeyye
26 Haziran 2024 19:09