Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Tommee Tippee Suluktan Hava Sesi Geliyor

11 Ağustos 2024 15:04

Tommee tippee suluk aldık iki hafta kadar oldu. Tabi orada deneme şansımız olmadığı için eve gelince suyu koyduk çocuklarım içtiler onda sorun yok sonra hava sesi geldi bayağı fazla derecede. Az bir ses de değil İkiz kızlarım gece birbirini uyandıracak kadar ses geliyor suyu içtikten sonra c bir yerden hava alması gerekiyor sanırım bilmiyorum ama İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Çok rahatsız edici o kadar para verdik aldık bir de daha önce hiçbir sulukta böyle bir şeyle karşılaşmadık hatalı olsa ikisinde de olamazdı diye düşünüyorum. Yanlış yapılmış bir şey var keşke sağlam diye bu suluğu tercih etmeseydik. Üstelik kapağı da sürekli çıkıyor çocukların elinde kalıyor

12 Ağustos 2024 10:09 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Konuyla ilgili mail adresiniz üzerinden sizinle iletişim kurulmuştur. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla

Çağla
Çağla
22 Ağustos 2024 11:19

Mail attılar ve valfin doğru takılmadığını söylediler. Aparatların hepsini doğru takıyorum atılan kullanım kağıdındaki gibi ama hala ses yapıyor ve fazla rahatsız edici. Bu sulukların kendisinde hata olduğunu düşünüyorum ve çözümden memnun değilim ki çözüm de yok.

04 Ağustos 2023 23:31
Tommee Tippee Tommee Tippe Suluk
Tommee Tippee Tommee Tippe Suluk

02 Ekim 2023 16:04
Tommee Tippee Koku Ve Pipet Kararması
Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Fahrettin
25 Ocak 2024 19:39