TOKİ Kocaeli İli Başiskele İlçesi İlk İş Yerim Projesi

Bilgin
19 Eylül 2024 11:38

Başvuru Zamanı : 08/11/2022 Kocaeli Başiskele TOKİ Proje Adı: Kocaeli ili Başiskele ilçesi ilk iş yerim projesi başvuralı yapalı 2 sene oldu. E devletten takip ediyorum halen süreç ediliyor ifadesi görünüyor. Bu süreç ne kadar devam edecek bilgi alamıyoruz. Muhatap yok Bu konuda bir duyuru yok. Parayı vereli kaç yıl oldu bir geri dönüşte yok. Paranın değeri kayboldu gitti. Ne olacak bunun sonu?

Onur
Onur

Bugün TOKİ müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm (15-20 dakika hatta bekliyorsunuz bağlanmak için). Hala net bilgi yok, duyuruları takip edin, çekiliş ile ilgili duyuru yapılacak diyorlar. 3 yıl geçti bu kadar gecikmesi normal mi diyorum, konu hakkında yorum yapamıyoruz diyor. Eğer istersek başvuru iptali yapıp paramızı çekebilirmişiz ama 3 yıl önce yatırdığımız para pul olmuş umurlarında değil. Hakkımızı arayabileceğimiz bir yer de yok maalesef, devletin kurumu da bunları yapıyorsa... Ne günlere kaldık

Aydın
Aydın

Arkadaşlar Twitter de sayın bakan murat kurumu takip edin sayın bakanın her attığı tivit e yorum yapın ve bu mağduriyetimizi yazın

Semih
Semih

Hala bir yanıt yok hala çekilmedi mi kuralar belli değil mi

Ercan
Ercan

Millete bir umut verip paraları toplayıp, 2 sene geçmesine rağmen hiçbir gelişme olmadı ve bilgilendirme de yapmıyorlar. Yatırdığımız paranın değeri sıfırlanınca herhalde iade etmeye karar verecekler.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ İlk İş Yerim

Ramazan
12 Temmuz 2024 22:39
Furkan sonuçtan memnun

TOKİ İş Yeri De Hayal Oldu Sanki?

Furkan
25 Aralık 2023 09:36
TOKİ İş Yeri De Hayal Oldu Sanki?

Taylan
28 Eylül 2023 13:17