TOKİ Kimdir? Neye Hizmet Eder?

Göksu
06 Mart 2024 12:49

Dosya Listesi

Davalı Çerkezköy 2. Asliye Hukuk Mahkemesi 2022/441 Hukuk Dava Dosyası 20.10.2022 11:25:50 Açık Dosya Görüntüle
Yukarıda bilgileri bulunan davada TOKİ insanları istediği gibi mağdur edebilme hakkını nereden buluyor?
Mağdur edilmekten, suistimal edilmekten, tüm enerjimle bu davayı takip etmekten usandık. Sürekli tatilde izinde olan hakim ya da hakime, sürekli ertelenen duruşmalar. Bu zulme dur denilsin. Bu haksızlık, YOLSUZLUK, zulüm, DURDURULSUN......

21 Ağustos 2024 16:28

TOKİ'nin istimlak ettiği davalarda neden arsa sahipleri mağdur ediliyor? Ben bu arsayı alırken sizler gelin istimlak edin diye mi para yatırdım? Hadi istimlak ettiniz, gerçek değerinin bu kadar altında para ödemek nasıl bir vicdansızlıktır? Nasıl bir akıl tutulmasıdır? Bu hükümet, bu devlet beni, ailemi, evladımı mağdur etsin diye mi onca oyu verdik? Pişmanım, sizlere yetki verirken etken faktör olduğum için asla hakkımı helal etmeyeceğim.

30 Haziran 2024 23:10

TOKİ, uzun zaman önce istimlak ettiği arsalarımıza hakkı olan değer yerine komik rakamlar belirledi. Enflasyon karşısında iyice eriyen bu rakamlar, uzun yıllardan beri sürekli ertelenen mahkemeler neticesinde hâlâ hesaplarımıza kuruş dahi yatırılmadı. Sonuçta bu arsaya zamanında kendimize ait olan paralar ile ödeme yaparak bir yatırım yapmıştık. Satın almıştık. Lakin satın aldığınız mal, aldığınız değerin çok daha altında elinizden alındığı zaman ve ödemeler yerine getirilmediği zaman uğradığınız haksızlığın psikolojik boyutunu, malı boyutunu anlatmaya kelimeler yetmez. Bu dava beni resmen yaşlandırdı. En büyük haksızlığı ben kendime yaptığımı düşünüyorum. Bu hükümete, bu AKP yönetimine destek vererek ben kendi sonumu hazırlamış olduğumun artık farkındayım. Bundan böyle bu hükümet tamamen kendi çıkarlarını düşünen, kendi insanını gözetmeyen bir yönetim olarak aklımda kalacak. Kendisine oy veren, 15 Temmuz'da ve belli zamanlarda destek olan kim varsa hiçe sayan bir kuruluş. Ben kendimi cezalandırdım. TOKİ'ye güvenmiyorum.

Yeter sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Başvurum Emeklilik Gerekçesiyle Haksız Yere Reddedildi, Mağduriyetim Giderilsin

Yeter
09 Eylül 20:36
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Başvurum Geçersiz Sayıldı Belgelerim Kabul Edilmedi Hakkım Kaybedildi

Büşra
30 Eylül 12:56

Ahmet
13 Ağustos 09:17
TOKİ Kura Sonucu: Tuzla Dairesi Yerine Farklı İlçe Mağduriyeti
Cumali sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Kura Sonrası Adres Şartı Yüzünden Daire Hakkım İptal Edildi

Cumali
11 Eylül 00:16
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
15 Ağustos 20:24