TOKİ İzmir Merkez 250 Bin Konut Projesi Asil Hak Sahipliği

Emine
04 Aralık 2023 15:02

Merhaba. 250.000 konut projesinin İzmir Merkez 3479/250000 Sosyal konut projesinde e-devlet üzerinden sorgulama yaptığımda katılmış olduğum kurada asil olarak hak sahibi olduğum belirtilmektedir. Keza canlı kura çekiliş yayınında da Asil olarak hak sahibi olduğum görüntülenmektedir. Kura sonucuna göre asil olarak hak kazandığıma dair tarafıma herhangi bir geri dönüş sağlanmamıştır. Kuruma telefon ile ulaşamadım. Bununla birlikte bilgi edinebilmek adına kurumun web sayfasına giriş yaptığımda da bir bilgiye ulaşamıyorum. Hak sahipliğimi kaybetmemek ve mağduriyet yaşamamak adına bundan sonraki süreçte yapılacak olan sözleşme gereği konusunda tarafıma bir bilgi verilmesini rica ederim. Sözleşme imzala duyurusu ve akabinde taksit ödemeleri ile alakalı olarak da bilgi paylaşılmasını rica ederim.

profile profile

Mert
Mert

Daha çok beklersiniz turp topluyorlar

Hüseyin

TOKİ'nin internet sitesinde duyurular kısmında sözleşme duyurusu yapılmasını bekleyeceksin.

Hüseyin

TOKİ çağrı merkezini ara kardeşim. Oradan teyit edebilirsin. Ayrıca e-devlette Asil olarak çıktığı görülüyorsa artık TOKİ'nin sitesinde duyurular kısmında kura ve Sözleşme duyurusu yapılmasını bekleyeceksin. Ara ara kontrol edip duyuruyu takip edeceksin. İnşaat oranı %50 ye gelince kura ve sözleşme yapılacak. Sabretmekten başka çare yok.

TOKİ Süreç Bilgisi Almak İstiyorum

Veysel
24 Ocak 2024 12:21

TOKİ 250.000 Konut Projesi İzmir

Gizem
03 Haziran 2024 08:58
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
04 Ocak 2024 08:33