TOKİ İlk İş Yerim Hakkında Bilgi Verilmiyor

Sinan
25 Aralık 2023 14:33

TOKİ ilk evim, İlk iş yerim Projesinde, Adana ili Sarıçam ilçesi ilk iş yerim projesi kapsamında edevlette hak sahipliği kazanmış bulunmaktayım. Kura sonucuna göre asil olarak hak kazandığıma dair tarafıma herhangi bir geri dönüş sağlanmamıştır. Kuruma telefon ile ulaşamadım. Bununla birlikte bilgi edinebilmek adına, kurumun net sayfasına giriş yaptığımda da bir bilgiye ulaşamıyorum. Hak sahipliğimi kaybetmemek ve mağduriyet yaşamamak adına bundan sonraki süreçte yapılacak olan sözleşme konusunda tarafıma bilgi verilmesine rica ederim. Başvuru numaram 6731176.

toki-ilk-is-yerim-hakkinda-bilgi-verilmiyor-1.pdf

Merhaba Gaziantep Oğuzeli ilk iş yerim porojesinde çekilişte adım var hamd olsun lakın bundan sonraki aşamada ne yapacağım bilmiyorum ne ödenecek nezeman baslanacak bilmiyorum keşke bundan sonraki asama içinde vatandaşa bilgi verilse iyi olur.

Volkan

Merhabalar. TOKİ Adana Sarıçam ilk iş yerim projesi çekilişinde bende hak sahibi oldum. Ama bununla ilgili bir dönüş yok. Siz bir dönüş alabildiniz mi? Proje iptal edildi ise 2000 TL ödediğimiz başvuru ücretlerini geri yatırmaları gerekmiyor mu?

Sinan

Konu ile ilgili bilgi yok iptalmi edilecek yoksa yapılacakmı belli değil. TOKİ'yi aradığımda sesli yanıtta konu ile ilgili bilgi verilecektir bekleyin diyor. Başka biri size bilgi verirse lütfen TOKİ'den onaylayın

Ramazan

Merhabalar bir dönüş aldınız mı? Halen hiçbir yerde bir açıklama yok.

TOKİ Konut Projesi Hak İhlali

Kerem