TOKİ Aidat Alınıyor Hizmet Yok

Ümit
02 Aralık 2023 16:42

Sayın Yetkili, ben Sivas/Koyulhisar 2. Etap TOKİ evlerinde daire sahibiyim. Mayıs ayında aldığım TOKİ dairemde herhangi bir sıkıntı yoktur ve bu konuda devletimize ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim. En büyük sıkıntımız, apartmanımızın yönetimiyle ilgili.

Haziran 2023 tarihinden itibaren hiçbir gününü geçirmediğim bir aidat borcum bulunmaktadır. Ancak apartmanımızda kapıcı bulunmamakta ve temizlik yapılmamaktadır. Asansör ise sürekli uzun süreli arızalı durumda ve annemin rahatsızlığını yönetimle paylaştım fakat hiç kimse bu konuyla ilgilenmiyor.

Aldığım hiçbir hizmet karşılığında ödeme yapmak istemiyorum. Buna rağmen 'Ödemezsen icralık olursun' gibi tehditler alıyorum.

Yönetimden çözüm odaklı bir iş yapılmasını bekliyorum ama sürekli olarak 'İstediğin yere şikayet edebilirsin' şeklinde dönüşler alıyorum. İlgili kişilerin isimleri de mevcut. Yardımlarınızı rica ederim. Ümit y***

02 Aralık 2023 22:29

Sayın Yetkili, ben Sivas/Koyulhisar 2. Etap TOKİ evlerinde daire sahibiyim. Mayıs ayında aldığım TOKİ dairemde herhangi bir sıkıntı yoktur ve bu konuda devletimize ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim. En büyük sıkıntımız, Sitemizin yönetimiyle ilgili.

Haziran 2023 tarihinden Aidatımı düzenli bir şekilde yatırmaktayım, Ancak apartmanımızda kapıcı bulunmamakta ve temizlik yapılmamaktadır. Asansör ise sürekli uzun süreli arızalı durumda ve annemin rahatsızlığını yönetimle paylaştığım halde hiç kimse bu konuyla ilgilenmiyor.

Almadığım hiçbir hizmet için ödeme yapmak istemiyorum. Buna rağmen 'Ödemezsen icralık olursun' gibi tehditler alıyorum.

Yönetimden çözüm odaklı bir iş yapılmasını bekliyorum ama sürekli olarak 'İstediğin yere şikayet edebilirsin' şeklinde dönüşler alıyorum. İlgili kişilerin isimleri de mevcut. İlgili mercillerede şikayetimi yazılı beyanda bulunacağım TOKİ daire başkanlığına da bildireceğim bu alınan aidatlar nereye gidiyor verilmeyen hizmetin bedellini sorarım,? Veriliyorsa da bana site yönetiminin beyan etmesini rica ederim. TOKİ devletin zaten kimi kime şikayet edeceksin gibi söylemler olmaması gerekiyor. İlgili yöneticileri göreve davet ediyorum yardımlarınız rica olunur. Teşekkür ederim.

Ümit y***

Paylaş Teşekkür Et Gelişme Ekle

TOKİ Yönetici Asansör Şikayeti

Rumeysa
07 Aralık 2023 20:38

Hasan
10 Aralık 2023 22:37
Şikayet sonuçtan hiç memnun değil

Şikayet
08 Haziran 2024 23:08
Sivas Zara TOKİ Aidat Fahiş Fiyat Artışı
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Rize Hayrat Mah. TOKİ Konutları 15. Blok Bitmeyen Asansör Çilesi.

Hasan
06 Haziran 2024 15:46