TOKİ Yönetici Asansör Şikayeti

Rumeysa
07 Aralık 2023 20:38

Antalya Döşemealtı TOKİ konutlarından yazıyorum. TOKİ yönetiminden şikayetçiyim. Maddi olarak biz ev sahiplerini emir ve tehdit yoluyla zorla asansör bakımı arıza aidat adı altında bizlerden her seferinde yüklü miktarlarda paralar topluyorlar vermediğimiz takdirde vermek zorundasınız asansörleriniz kapatılacak hizmet almayacaksınız icraya veririz sizleri diyerek tehditler yağdırıyorlar. Biz bu durumdan yıldık. Her yıl yüklü miktarda daire başı asansör bakımı için diyerek bizlerden para alıyorlar. 10 gün önce asansörümüz arızalandı 1 hafta içerisinde yapılacağı söylenerek asansörümüz kapatıldı 1 hafta sonra asansörün malzemesi tamir edilmiyor yenisinin alınacağını ve bu malzemenin 33 bin olduğunu bu paranında apartmanda oturan kişilerden toplanacağını söylendi herkes vermek zorunda verilmediği takdirde ise asansör açılmayıp icraya verileceksiniz diyerek tehdit edildik. Her yıl asansör için ayrıca her ay aidat olarak bizden para toplandıklarını dile getirdiğimiz de o paraları asansör için toplamadıklarını başka şeylere harcandığını söylediler. Apartmanda yaşlı çocuk var asansör olmadığı için inip çıkamıyorlar bu durumdan mağduruz lütfen sesimizi duyun. DÖŞEMEALTI/Antalya TOKİ konutları

Devrim
14 Şubat 2024 18:16

Altındağ Altınşehir TOKİ Konutlarında Ulaşım Ve Hizmet Sorunları

Tuğçe
24 Temmuz 2024 13:08
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Gürsu TOKİ Yönetiminin Yönetememesi!

Burçin
16 Ocak 2024 15:53

TOKİ Aidat Alınıyor Hizmet Yok

Ümit
02 Aralık 2023 16:42
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Adana TOKİ Sarıçam Düzensiz Yönetim

Enes